Τα τελευταία λόγια της γυναίκας καμικάζι πριν ανατιναχθεί

default image

Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανατίναξή της, η γυναίκα καμικάζι απαντά στις ερωτήσεις των αστυνομικών για τον καταζητούμενο τρομοκράτη Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ. Τι τους είπε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της (Vid + Pics)

Βίντεο με τα τελευταία λόγια της γυναίκας καμικάζι που ανατινάχθηκε χθες κατά τη διάρκεια της γιγαντιαίας αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στο Σαν Ντενί του βόρειου Παρισιού, κάνει το γύρο του κόσμου.

Η καταδίωξη διήρκεσε οκτώ ώρες και οι έρευνες στα κτίρια της συγκεκριμένης συνοικίας του βόρειου Παρισιού ήταν εξονυχιστικές, καθώς οι πληροφορίες ήθελαν τον εγκέφαλο των συντονισμένων τρομοκρατικών επιθέσεων της Παρασκευής στην καρδιά της πόλης, που οδήγησαν στον θάνατο 129 αθώους πολίτες.

 

Η γυναίκα που ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει πως δεν είναι το αγόρι της, ελάχιστα λεπτά πρώτου ανατιναχθεί, ήταν η 26χρονη Hasna Aitboulahcen και ήταν η ξαδέλφη του καταζητούμενου τρομοκράτη.

Το βίντεο που έδωσε πρώτο στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο TFI καταγράφει τις αρχές να ρωτούν τη γυναίκα καμικάζι που βρίσκεται το αγόρι της, εννοώντας τον Abdelhamid Abaaoud. Εκείνη τους απαντά ότι δεν είναι το αγόρι της και ακούγεται η έκρηξη από την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού με τον οποίο είχε ζωστεί.

Στην συνέχεια ακούγονται πυροβολισμοί, πιθανότατα πρόκειται για ανταλλαγή πυρών μεταξύ των αστυνομικών και των υπόπτων που κρύβονταν στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί.

 

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής καταδίωξης στο βόρειο προάστιο του Παρισιού εκτός από την γυναίκα καμικάζι, σκοτώθηκε ένας ύποπτος για τρομοκρατία, ενώ τουλάχιστον πέντε άτομα συνελήφθησαν. Η ανακοίνωση των αρχών, μετά τη λήξη της επιχείρησης, έκανε λόγο για προγραμματισμένη τρομοκρατική επίθεση για σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου σε επιχειρησιακό κέντρο του Παρισιού.

(Πηγή: Ιndependent)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα