Takeoff: Συνελήφθη ένας ύποπτος για τη δολοφονία του ράπερ των Migos

Takeoff: Συνελήφθη ένας ύποπτος για τη δολοφονία του ράπερ των Migos
O Takeoff, μέλος των Migos Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η αστυνομία του Χιούστον ανακοίνωσε πως ένας 33χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία του ράπερ Takeoff, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με ζάρια πριν λίγες εβδομάδες.

Ένας 33χρονος συνελήφθη για την δολοφονία του ράπερ Takeoff, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από μια αίθουσα μπόουλινγκ στο Χιούστον τον Νοέμβριο, δήλωσε την Παρασκευή ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης.

Ο επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος του Χιούστον ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ο άνδρας που ονομάζεται ο Patrick Xavier Clark συνελήφθη στο Χιούστον το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Takeoff, το ένα από τα τρία μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος της ραπ μουσικής, “Migos“, μαζί με τους Quavo και Offset δέχθηκε πυροβολισμούς την Τρίτη (01/11) κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού με ζάρια στο Χιούστον, πέφτοντας νεκρός σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον είχε δηλώσει ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 2:30 π.μ. στην αίθουσα μπόουλινγκ, 810 Billiards & Bowling Houston και ότι “ένα θύμα βρέθηκε νεκρό κατά την άφιξη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα