Τερατώδες: Κυκλοφορούσε για μέρες με νεκρό σκύλο σφηνωμένο στον προφυλακτήρα

Τερατώδες: Κυκλοφορούσε για μέρες με νεκρό σκύλο σφηνωμένο στον προφυλακτήρα
© MY TAGANROG; THE SIBERIAN TIMES

Ο άνδρας χτύπησε με το αυτοκίνητό του το ζώο και αυτό σφήνωσε στον προφυλακτήρα, όπου πέθανε λίγο αργότερα. Ποιο το σχόλιο του δράστη. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Με ένα νεκρό σκυλί σφηνωμένο στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του, κατηγορείται ότι οδηγούσε για αρκετές μέρες ένας γιατρός στη Ρωσία.

Ο Βάλερι Πίσκοβετς, ο οποίος είναι και πολιτικός, φέρεται να χτύπησε το αδέσποτο ζώο στην πόλη Ταγκανρόγκ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, στη Μαύρη θάλασσα, όπου ζει και εργάζεται. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο θάνατος του σκυλιού δεν ήταν ακαριαίος και ο Πίσκοβετς κυκλοφορούσε κανονικά με το όχημα ακόμα και όταν το ζώο ήταν ζωντανό.

Σε βίντεο φαίνεται το νεκρό ζώο να είναι σφηνωμένο στην ποδιά ενός παρκαρισμένου οχήματος, το οποίο φέρεται να ανήκει στον Πίσκοβετς. Η Βικτόρια Ταρανένκο, που απαθανάτισε το αποτρόπαιο θέαμα, δήλωσε: "Ένας μπα....ρδος που χτύπησε το σκυλί με το αυτοκίνητό του, κυκλοφορούσε σε όλη την πόλη και δεν έκανε τον κόπο να το βγάλει το καημένο από τον προφυλακτήρα. Ο σκύλος ήταν ζωντανός όταν τον χτύπησε. Πολλοί μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι οδηγούσε με το σώμα του σκύλου εκεί για αρκετές μέρες".

"Μια γυναίκα κατήγγειλε μια περίπτωση κακοποίησης ζώου. Δεχτήκαμε τους ισχυρισμούς της και αρχίσαμε έρευνα", δήλωσε η αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι το εν λόγω όχημα ανήκε όντως στον Πίσκοβετς, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της Ρωσίας.

"Είμαι πολύ απασχολημένος για να κάνω κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή. Μιλάω με εισαγγελείς και αστυνομικούς. Συνέβη πριν από περίπου μία εβδομάδα. Μέσα σε μια ώρα αυτό το γεγονός μετατράπηκε σε κάποια σκοτεινή κατάσταση", δήλωσε ο Πίσκοβετς. Ερωτηθείς πώς ο σκύλος παγιδεύτηκε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του, απάντησε: "Δεν έχω ιδέα" ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω, υποστηρίζοντας ότι είναι "πολύ απασχολημένος".

(Πηγή: Daily Mail)

ADVERTISING

SHARE: