“Θα θηλάζω δημόσια τον τετράχρονο γιο μου κι ας με λένε παιδόφιλη”

“Θα θηλάζω δημόσια τον τετράχρονο γιο μου κι ας με λένε παιδόφιλη”
Instagram

"Με αποκαλούν παιδόφiλη επειδή φωτογραφίζομαι θηλάζοντας τον τετράχρονο αυτιστικό γιο μου" καταγγέλλει η 31χρονη Yakaly Di Roma.

Το όνομά της, Yakaly Di Roma.

H 31χρονη κατάγεται από την Ουαλία και θηλάζει ακόμη τον τετράχρονο γιο της που πάσχει από αυτισμό, καθώς όπως λέει, “με αυτόν τον τρόπο ηρεμεί”.

Η Yakaly δημοσιεύει φωτογραφίες με τον γιο της Hans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Με αποκαλούν παιδόφιλη επειδή θηλάζω τον γιο μου δημοσίως. Με κατηγορούν επίσης για παιδική πορνογραφία επειδή δημοσιεύω φωτογραφίες με τα παιδιά μου στο Instagram την ώρα που τα θηλάζω”, αναφέρει η ίδια σύμφωνα με τη βρετανική Sun, και διατείνεται πως δεν πτοείται από τις απειλές που δέχεται.

“O θηλασμός κατ’ εμέ είναι κάτι ιδιαίτερο. Δημιουργεί έναν πολύ δυνατό δεσμό ανάμεσα σε εμένα και τα παιδιά μου. Ο Hans είναι αυτιστικός, με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται πιο ασφαλής. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να τον ηρεμήσει τόσο”, λέει η 31χρονη. Μιλάμε για το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Είναι μια γιορτή, κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Είναι κάτι επίπονο για μια γυναίκα, μια θυσία, δεν είναι κάτι απλό για να κρίνεται έτσι”, προσθέτει.

“Δέχομαι αρνητικά σχόλια για τον δημόσιο θηλασμό και για τις φωτογραφίες μου, ότι προσβάλλω τη δημόσια αιδώ επειδή ο Hans είναι τεσσάρων. Δεν πτοούμαι. Κάνω το καλύτερο για τα αγόρια μου και θα συνεχίσω. Με τις φωτογραφίες που δημοσιεύω, γιορτάζω τη ζωή. Δεν ντρέπομαι, δεν κάνω κάτι κακό. Θα συνεχίσω να τις δημοσιεύω με περηφάνια”, καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα