Θάνατος της 6χρονης Alesha: Συνελήφθη 16χρονος - Βίντεο λίγο πριν εξαφανιστεί

Θάνατος της 6χρονης Alesha: Συνελήφθη 16χρονος - Βίντεο λίγο πριν εξαφανιστεί

Στη δημοσιότητα δόθηκαν πληροφορίες για τον 16χρονο που συνελήφθη για τον θάνατο της μικρής Alesha MacPhail - Ήταν γνωστός στην οικογένεια - Πλάνα με τον θείο της πριν εξαφανιστεί

Η 6χρονη Alesha βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα το πρωί στο Isle of Bute της Σκωτίας, 2,5 ώρες μετά την εξαφάνισή της.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 16χρονο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα που θεωρείται ύποπτος. Όπως προκύπτει, πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στην οικογένεια του άτυχου παιδιού.

Η νεκροψία έδειξε άλλωστε πως η 6χρονη δολοφονήθηκε. Ο επικεφαλής των ερευνών δήλωσε πως η ανταπόκριση των πολιτών στη συλλογή στοιχείων για την εξιχνίαση του φονικού, ήταν πολύ σημαντική. Παρότρυνε ωστόσο όλους όσους ήταν στην περιοχή να επικοινωνήσουν με την αστυνομία.

Ο θείος της μικρής Alesha ανήρτησε άλλωστε σήμερα ένα συγκινητικό βίντεο στα social media, το οποίο απεικονίζει πλάνα λίγο πριν εξαφανιστεί η μικρή.

Ο CJ MacPhail, αδερφός του πατέρα της 6χρονης ευχαρίστησε τους χρήστες των social media για τη στήριξή τους προς την οικογένεια. Η μητέρα της μικρής πάντως επιτέθηκε στον πατέρα της καθώς όπως είπε, ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της κόρης της από τα κοινωνικά δίκτυα. Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν χρόνια και η μικρή ζούσε με τον πατέρα της, τον παππού και τη γιαγιά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βρετανία: Μία σύλληψη για τον θάνατο της 6χρονης Alesha

Θρίλερ στη Βρετανία: Βρήκαν νεκρή την 6χρονη Alesha 2,5 ώρες μετά την εξαφάνιση

ADVERTISING

SHARE: