Θρίλερ: Μεγάλος λευκός καρχαρίας εναντίον αστυνομικών

Θρίλερ: Μεγάλος λευκός καρχαρίας εναντίον αστυνομικών
Μεγάλος λευκός καρχαρίας διακόπτει αστυνομική επιχείρηση YouTube

Οι αστυνομικοί, που επέβαιναν σε φουσκωτό, επρόκειτο να κάνουν αλκοτέστ σε επιβαίνοντες σε αλιευτικό σκάφος αλλά ο Νώε είχε διαφορετική άποψη

Ένας…απρόσκλητος καλεσμένος σκόρπισε τον τρόμο σε επιχείρηση της αστυνομίας στην Αυστραλία, καθώς επρόκειτο για έναν μεγάλο λευκό καρχαρία.

Ο Νώε, όπως ονομάστηκε από την αστυνομία τις Νότιας Αυστραλίας, εμφανίστηκε ανάμεσα στην αστυνομική βάρκα, στην οποία επέβαιναν δύο αξιωματικοί και σε ένα αλιευτικό σκάφος αναψυχής. Το τελευταίο, που επιλέχτηκε τυχαία για έλεγχο, έπλεε σε μία από τις περιοχές της χώρας όπου είναι γνωστό ότι ζουν καρχαρίες.

Ο καρχαρίας, που είχε μήκος περίπου 4,5 μέτρα, μεγαλύτερος από το φουσκωτό της αστυνομίας, κολύμπησε πίσω από το μικρό σκάφος πριν κάνει μια “αναγνωριστική” βόλτα γύρω από το αλιευτικό σκάφος των 5,7 μέτρων, το οποίο αρχικά ακολουθούσε.

“Η αστυνομία επικεντρώνεται σε σκάφη αναψυχής και ελέγχει τις εγγραφές, τις άδειες και τον εξοπλισμό ασφαλείας, πραγματοποιώντας παράλληλα ελέγχους για αλκοόλ και ναρκωτικά” ανέφερε η αστυνομία στα social media και πρόσθεσε: “Ο Νώε δεν ήταν πρόθυμος να περάσει από έλεγχο η αναπνοή του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα