Θρήνος στην οικογένεια Ομπάμα – Πέθανε ο πρώην “πρώτος σκύλος” Μπο

Θρήνος στην οικογένεια Ομπάμα – Πέθανε ο πρώην “πρώτος σκύλος” Μπο
Ο σκύλος της οικογένειας Ομπάμα AP

Ο σκύλος της οικογένειας Ομπάμα, Μπο έφυγε από τη ζωή, όπως γνωστοποίησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Το μικρό σκυλί έγινε μέλος των Ομπάμα τον Απρίλιο του 2009.

Ο Μπο, ο σκύλος της οικογένειας Ομπάμα, έφυγε από τη ζωή, σύμφωνα με αναρτήσεις που έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Ο σκύλος ήταν ένα δώρο από τον γερουσιαστή Ted Kennedy και υιοθετήθηκε από την οικογένεια Ομπάμα στις αρχές του 2009. Το μικρό σκυλί ήταν ένα πορτογαλικό σκυλί του νερού.

Ο πρώην πρόεδρος δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών του σκυλιού της οικογένειας, ενώ έγραψε και ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Σήμερα η οικογένειά μας έχασε έναν αληθινό φίλο και πιστό σύντροφο. Για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Μπο ήταν μια διαρκής, ήπια παρουσία στη ζωή μας, είμαι χαρούμενος που μας είδε στις καλές μέρες μας, στις κακές μέρες μας, αλλά και στο μεταξύ. Ανέχτηκε όλη τη φασαρία για όσο βρισκόμασταν στο Λευκό Οίκο, είχε γαύγιζε δυνατά, αλλά δεν δάγκωνε ποτέ, αγαπούσε να πηδάει μέσα στην πισίνα το καλοκαίρι, ήταν ατάραχος με τα παιδιά, ζούσε για τα υπολείμματα γύρω από το τραπέζι και είχε υπέροχα μαλλιά. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και περισσότερο από ό, τι περιμέναμε ποτέ. Θα μας λείψει πραγματικά”, έγραψε ο Ομπάμα στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version