Το γυναικείο DNA και η παραδοχή επικοινωνίας από τη χήρα του Τσαρναέφ

default image

Συνεχίζουν να ανακρίνουν τη χήρα του Ταμερλάν Τσαρναέφ οι αρχές για να μάθουν τι γνώριζε για τα ταξίδια και τις επαφές του

Στο πρόσωπο της Katherine Russell συνεχίζουν να εστιάζουν οι αρχές προκειμένου να αλιεύσουν όσες πληροφορίες γνωρίζει αναφορικά με τις επαφές του Tamerlan Tsarnaev, καθώς και το κατά πόσο συναντήθηκε με τα δύο αδέρφια μετά την τραγωδία της Βοστώνης.

Η χήρα του Tamerlan Tsarnaev παραδέχτηκε στους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους ότι επικοινώνησε με τον σύζυγό της Tamerlan μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του ως υπόπτου, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNN.

Το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν παραμένει υπό διερεύνηση, με τις πηγές να επισημαίνουν πως κρύβει κάτι από τη στιγμή μίλησε με τον σύζυγό της αλλά δεν επικοινώνησε με τις αρχές που προσπαθούσαν ακόμα να αναγνωρίσουν τους δύο άνδρες στις φωτογραφίες.

Ο δικηγόρος της δεν σχολίασε κάτι επί των νέων δεδομένων, ενώ την Τρίτη είχε αναφέρει πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τις αρχές και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στην έρευνα που διενεργούν οι αρχές.

Να σημειωθεί πως ο κλοιός έχει αρχίσει να στενεύει γύρω της μετά τον εντοπισμό γυναικείου DNA σε έναν από τους δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα