Το ISIS απειλεί τον ιδρυτή του twitter

Το ISIS απειλεί τον ιδρυτή του twitter

Στο στόχαστρο του Ισλαμικού κράτους φαίνεται να έχει μπει ο ιδρυτής του twitter και οι εργαζόμενοί του, μετά από το μπλοκάρισμα των λογαριασμών των τζιχαντιστών

Το twitter κήρυξε ανοιχτά τον πόλεμο στους τζιχαντιστές, αφού προχώρησε σε μπλοκάρισμα των λογαριασμών των χρηστών που φαίνεται να ανέβαζαν σχόλια υπέρ της δράσης του Ισλαμικού κράτους και των τρομοκρατικών χτυπημάτων.

Έτσι, εξοργισμένοι οι υποστηρικτές του Ισλαμικού κράτους καλούν τώρα μέσω του διαδικτύου τους ομοϊδεάτες τους να σκοτώσουν όλους τους εργαζόμενους στην εταιρία, όπως και τον ιδρυτή της.

"Ο εικονικός πόλεμος που μας κηρύξατε θα είναι η αιτία αληθινού πολέμου για εσάς", αναφέρουν τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται ο ιδρυτής του twitter, Jack Dorsey.

Η δημοσίευση, της οποίας ο δημιουργός δεν έχει ακόμη εντοπιστεί και έχει αναπαραχθεί από πολλούς υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους, συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Dorsey, πίσω από ένα στόχο.

Ακόμη, η πολιτική χρήσης του twitter απαγορεύει στους χρήστες τη δημοσίευση υβριστικών ή απειλητικών σχολίων, έτσι πολλοί από τους λογαριασμούς που διαχειρίζονταν από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους έκλεισαν. Πολλοί από τους χρήστες ενθάρρυναν τρομοκρατικές επιθέσεις σε όλα τα δυτικά κράτη.

"Σημαδέψτε το twitter, τα κτίρια και τους ανθρώπους του, μην επιτρέψετε σε κανέναν άθεο να επιβιώσει", αναφέρουν μεταξύ άλλων τα απειλητικά μηνύματα.

(Πηγή: Buzzfeed)

SHARE:

24Media Network