Το κοινό σημείο Χίτλερ και Οσάμα Μπιν Λάντεν

default image

Η ανακοίνωση του θανάτου τους συνδέει τον Χίτλερ και τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο Τζορτζ Μπους είχε επιχειρήσει σύγκρισή τους το 2006 (Vid)

Εκτός από μία επιβλητική φήμη συνδεδεμένη με το κακό, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και ο Αδόλφος Χίτλερ μοιράζονται και μία κοινή από σήμερα επέτειο.

Ο θάνατος των δύο ανδρών ανακοινώθηκε επίσημα την πρώτη Μαΐου. Γυρνώντας στο Μάϊο του 1945, το γερμανικό ραδιόφωνο ανακοίνωσε είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στην πραγματικότητα, ο Αδόλφος Χίτλερ, αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα, είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα την προηγούμενη ημέρα στο Βερολίνο. 

Περνώντας στο παρόν, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, ανακοίνωσε το θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, την πρώτη Μαΐου 2011.

Να σημειωθεί πως ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζορτζ Μπους, είχε συγκρίνει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν με το Χίτλερ σε ομιλία του στους αξιωματικούς του στρατού το 2006.

“Υποτιμώντας τα λόγια του διαβολικών και φιλόδοξων ανδρών είναι τρομερό λάθος”, ανέφερε για να επισημάνει ότι ο κόσμος, που αγνόησε τα γραπτά του Λένιν και του Χίτλερ, πλήρωσε ένα φοβερό τίμημα. “Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και οι τρομοκράτες σύμμαχοί του έχουν κάνει τις προθέσεις τους τόσο σαφείς όσο ο Λένιν και ο Χίτλερ”, είχε τονίσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα