Πρίγκιπας Χάρι: Το μήνυμά του για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν

Πρίγκιπας Χάρι: Το μήνυμά του για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν
O πρίγκιπας Χάρι © 2021 Victoria Jones/AP IMAGES

Το μήνυμα του πρίγκιπα Χάρι προς τους βετεράνους στρατιωτικούς για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν. Ο ίδιος είχε σταλεί στη χώρα ως βετεράνος κατά την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του.

Μία ανακοίνωση όπου απευθύνθηκε στους βετεράνους στρατιωτικούς, με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις στο Αφγανιστάν, έκανε μέσω του λογαριασμού “Invictus Games” που έχει ιδρύσει ο ίδιος, ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος είχε υπηρετήσει για 10 χρόνια στον βρετανικό στρατό, ενώ κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε σταλεί 2 φορές στο Αφγανιστάν.

Στο μήνυμά του ο πρίγκιπας ενθάρρυνε τους στρατιωτικούς βετεράνους να ζητήσουν υποστήριξη ο ένας από τον άλλο όσο η δυσμενής κατάσταση προχωρά.

“Αυτό, που συμβαίνει στο Αφγανιστάν έχει απήχηση σε όλη την παγκόσμια κοινότητα Invictus. Πολλά από τα κράτη, που λαμβάνουν μέρος και οι συναγωνιστές της οικογένειας των Invictus Games είναι δεμένοι με την εμπειρία της θητείας στο Αφγανιστάν τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Εδώ και πολλά χρόνια, συναγωνιζόμαστε μαζί με την ομάδα του Αφγανιστάν στο Invictus Games. Ενθαρρύνουμε λοιπόν, όλους όσους βρίσκονται στο δίκτυο του οργανισμού Invictus, αλλά και την ευρύτερη στρατιωτική κοινότητα, να επικοινωνήσει ο ένας με τον άλλο και να προσφέρει υποστήριξη”, έγραψε στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα