Το τρενάκι του τρόμου: Επιβάτες εκτοξεύθηκαν στο κενό σε λούνα παρκ

Πανικός σε λούνα παρκ στη Φλόριντα

Σκηνές πανικού επικράτησαν σε λούνα παρκ της Φλόριντα, όταν εκτροχιάστηκε τρενάκι, με τους επιβάτες να εκσφενδονίζονται και να κρέμονται στο κενό από ύψος 10 μέτρων.

Έξι τραυματίες, εκ των οποίων δύο σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο απολογισμός του εκτροχιασμού ενός rollercoaster στο λούνα παρκ Daytona Beach Boardwalk της Φλόριντα, το βράδυ της Πέμπτης.

Δύο από τους επιβάτες εκτινάχθηκαν στο κενό από ύψος 10 μέτρων, ενώ δεκάδες ακόμη άτομα εγκλωβίστηκαν και κρέμονταν από τις ράγες, αναμένοντας απεγνωσμένα βοήθεια από τις αρχές.

Οι δύο επιβάτες που έπεσαν στο έδαφος βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι, ενώ οι υπόλοιπο στο δεύτερο και τρίτο βαγόνι.

Το συγκεκριμένο τρενάκι είναι ηλικίας σαράντα ετών και τέθηκε σε λειτουργία στο συγκεκριμένο λούνα παρκ το 2013, αφού αγοράστηκε από άλλο θεματικό πάρκο που έβαλε "λουκέτο". Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι πέρυσι είχε διακοπεί προσωρινά η λειτουργία του, καθώς κρίθηκε μη ασφαλές ύστερα από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από τις αρχές.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς το υψηλότερο ύψος στο οποίο φτάνει το συγκεκριμένο τρενάκι είναι τα 25 μέτρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τρενάκι του τρόμου στο Αίγιο: Συγκλονίζει η μητέρα - 'Νόμιζε ο γιος μου πως πέθανα'

Αίγιο: Χωρίς άδεια το τρενάκι που εκτροχιάστηκε

Το τρενάκι του λούνα-παρκ μπορεί να θεραπεύσει τις πέτρες στα νεφρά

ADVERTISING

SHARE: