Το video του Forbes που εξηγεί πώς ο Τζόρνταν έφτιαξε περιουσία 2.1 δις δολαρίων

Το video του Forbes που εξηγεί πώς ο Τζόρνταν έφτιαξε περιουσία 2.1 δις δολαρίων
Ο Μάικλ Τζόρνταν Shutterstock

Ένα κατατοπιστικό video που εξηγεί πώς από τα 90 εκατομμύρια δολάρια των συμβολαίων στο ΝΒΑ εκτοξεύθηκε στα 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια ως επιχειρηματίας δημοσίευσε το Forbes για τον Μάικλ Τζόρνταν.

Σαν αθλητής και σαν μπασκετμπολίστας, ήταν ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Για κάποιος ο κορυφαίος. Ο Μάικλ Τζόρνταν έγραψε τη δική του ιστορία με τον δικό του τρόπο, το “The Last Dance” ήρθε στο ESPN και στο Netflix για να θυμίσει στους παλαιότερους και ποιος ήταν ο MJ στα παρκέ και να μάθει στους νεότερους τι έκανε ο AIR στη διάρκεια της καριέρας του, όμως το Forbes ακολούθησε την Τρίτη (21/4) με ένα video στο οποίο εξηγεί πως ο θρύλος των Μπουλς δημιούργησε περιουσία που ξεπερνά πλέον τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το Sport24, το Forbes αναλύει τα έσοδα που είχε ο Τζόρνταν στην καριέρα του (κάτι λιγότερο από 90 εκατομμύρια δολάρια από τα συμβόλαια με τους Μπουλς και τους Γουίζαρντς και αυτά μεικτά), αλλά και τα χρήματα που συνεχίζουν να μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό. “Έχει κερδίσει πάνω από 1.7 δις δολάρια από χορηγίες και διαφημίσεις” αναφέρεται χαρακτηριστικά, για να ακολουθήσουν οι επενδύσεις του σε διάφορους τομείς που τον έχουν μετατρέψει σε έναν άκρως επιτυχημένο επιχειρηματία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα