Τόνι Τουτούνι: Ο ερωτύλος Ιρανός που απειλεί να εκθρονίσει τον “Βασιλιά του Instagram”

Τόνι Τουτούνι: Ο ερωτύλος Ιρανός που απειλεί να εκθρονίσει τον “Βασιλιά του Instagram”

Ο 45χρονος επιχειρηματίας από το Ιράν συναγωνίζεται επάξια τον "βασιλιά του Instagram" Νταν Μπολζέριαν ως προς τον έκλυτο βίο και τις φωτογραφίες των γυμνών καλλονών που ανεβάζει στον λογαριασμό του. Λέει μάλιστα ότι δεν χρειάστηκε να πληρώσει ποτέ για τη συντροφιά μιας γυναίκας.

Ο Ιρανός πολυεκατομμυριούχος Τόνι Τουτούνι διαθέτει όλα τα προσόντα για να κλέψει το στέμμα του «βασιλιά του Instagram» από τον Αρμενοαμερικανό τζογαδόρο Νταν Μπιλζέριαν, έχοντας έναν λογαριασμό που βρίθει από φωτογραφίες γυμνών εντυπωσιακών γυναικών, οργίων, ακριβών αυτοκινήτων και λίαρ τζετ.

Μιλώντας για τον έκλυτο βίο του στην Daily Star, o 45χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί νυχτερινά κέντρα στο Λος Άντζελες, αποκάλυψε ότι αλλάζει ερωτικές συντρόφους σχεδόν κάθε βράδυ.”Έχω περάσει αξέχαστα, τρελά βράδια. Κάποια στιγμή είχα εννέα κορίτσια στο κρεβάτι μου. Άλλοτε περιορίζομαι στα τέσσερα-πέντε” είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι τρέφει μια ιδιαίτερη αδυναμία για τις κοπέλες που «αγαπούν άλλες κοπέλες», ενώ επέμεινε ότι ποτέ στη ζωή του δεν έχει πληρώσει μια γυναίκα για να πλαγιάσει μαζί του.

Αν και υπήρξε κάποτε παντρεμένος (για ένα μήνα) ο Τουτούνι έχει πλέον αποφασίσει ότι δεν του ταιριάζει ο έγγαμος βίος και δηλώνει αποφασισμένος να απολαύσει στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της εργένικης ζωής.

Μερικές από τις προκλητικές αναρτήσεις του Τόνι Τουτούνι:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα