Τουρκία: Δολοφόνησαν γνωστή τραγουδίστρια και επιχειρηματία σε νυχτερινό κέντρο

Εκτέλεσαν δημοφιλή τραγουδίστρια και επιχειρηματία σε νυχτερινό κέντρο
Εκτέλεσαν δημοφιλή τραγουδίστρια και επιχειρηματία σε νυχτερινό κέντρο YOUTUBE

Άγνωστο είναι αν η τραγουδίστρια ήταν στόχος της επίθεσης. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν. Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν οι Aρχές.

Ένας επιχειρηματίας και μια δημοφιλής τραγουδίστρια δολοφονήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης σε ένα νυχτερινό κέντρο στο τουριστικό θέρετρο της Αλικαρνασσού, στην Τουρκία.

Γύρω στις 05.00 το ξημέρωμα, ο επιχειρηματίας Μεχμέτ Αλί Σουρενσόι, ιδιοκτήτης πολλών ντισκοτέκ στην Κωνσταντινούπολη και την Αλικαρνασσό, έπεσε νεκρός από σφαίρες, κατά την άφιξή του σε νυχτερινό κέντρο της Αλικαρνασσού, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια Χατζέρ Τουλού, που ήταν παρούσα στο σημείο τη στιγμή της επίθεσης, επίσης σκοτώθηκε. Άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η επίθεση διαπράχθηκε από έναν ή πολλούς δράστες ούτε εάν η Χατζέρ Τουλού ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Όμως το Dogan, όπως και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, μετέδωσαν ότι τέσσερις άνθρωποι, που βαρύνονται με υποψίες ότι ενεπλάκησαν στην επίθεση, συνελήφθησαν αργότερα στην επαρχία Μανίσα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρκία, δολοφονία, Αστυνομία
SHARE: