Τουρκία κατά ΝΑΤΟ: “Απαράδεκτη η διαγραφή του tweet εξαιτίας της κακομαθημένης Ελλάδας”

Τουρκία κατά ΝΑΤΟ: “Απαράδεκτη η διαγραφή του tweet εξαιτίας της κακομαθημένης Ελλάδας”
Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ AP

Για "κίνηση που βλάπτει την ταυτότητα και το κύρος του ΝΑΤΟ" κάνει λόγο το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας αναφορικά με την διαγραφή του προ ημερών tweet από την Συμμαχία για την "Ημέρα της Νίκης".

Την οργή της εξέφρασε την Παρασκευή (02/09) η Άγκυρα αναφορικά με την διαγραφή από το ΝΑΤΟ του tweet που είχε κάνει προ ημερών, με το οποίο συνέχαιρε την Τουρκία για την “Ημέρα της Νίκης”.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι η Συμμαχική Χερσαία Διοίκηση του ΝΑΤΟ (LANDCOM) αφαίρεσε την ανάρτηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης της 30ης Αυγούστου και της Ημέρας των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, με τρόπο που θα σήμαινε ότι θα παραδίδεται στην ιδιοτελή και κακομαθημένη συμπεριφορά άλλου μέλους του ΝΑΤΟ», τονίζει σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την Ελλάδα.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας υποστηρίζει ότι η διαγραφή του επίμαχου tweet, “έπειτα από το αβάσιμο αίτημα μιας χώρας που δεν διστάζει να σαμποτάρει να τις νατοϊκές αποστολές έχει σε μεγάλο βαθμό βλάψει την ταυτότητα και το κύρος του ΝΑΤΟ“.

Να θυμίσουμε ότι η εν λόγω ανάρτηση, που τελικά “κατέβηκε”, είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ελληνικής πλευράς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα