Τουρκία – βίντεο: Η στιγμή του δεύτερου ισχυρότατου σεισμού μεγέθους 7,7 Ρίχτερ

Τουρκία – βίντεο: Η στιγμή του δεύτερου ισχυρότατου σεισμού μεγέθους 7,7 Ρίχτερ
Caption/Twitter

Συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ο Εγκέλαδος χτύπησε για δεύτερη φορά την Τουρκία. Δημοσιογράφος βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση και κινδύνευσε να σκοτωθεί.

Ο δεύτερος ισχυρότατος σεισμός μεγέθους 7,7 της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (6/2), κατεγράφη σε βίντεο, καθώς εκείνη τη στιγμή Τούρκος δημοσιογράφος βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση από την πόλη Malatya της Τουρκίας.

Συγκεκριμένα, όπως διακρίνεται και στο βίντεο, στην αρχή ο δημοσιογράφος φαίνεται να περπατά σε δρόμο της πόλης, στον οποίο υπάρχουν κτίρια δεξιά και αριστερά, τα οποία ήδη είχαν υποστεί ζημιές από τον πρώτο σεισμό. Σε λιγότερο από ένα λεπτό ένα σύννεφο σκόνης απλώθηκε στην ατμόσφαιρα και έντρομοι οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, έτρεξαν να σωθούν.

Στο επόμενο πλάνο διακρίνονται μερικά από τα κτίρια να έχουν καταρρεύσει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδώ:

Σημειώνεται πως ο νέος σεισμός έγινε αισθητός και στην Κύπρο, όπως και ο προηγούμενος, με τους κατοίκους να βγαίνουν έντρομοι από τα σπίτια τους, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αριθμός των νεκρών σε Τουρκία και Συρία ανέρχεται στους 1.388 ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τις πέντε χιλιάδες και στις δύο χώρες.

Στη Συρία συγκεκριμένα, τουλάχιστον 476 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, το οποίο ανέφερε επίσης τουλάχιστον 1.042 τραυματίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version