Τραγωδία σε ΜΕΘ της Ινδίας: 13 ασθενείς covid-19 πέθαναν εξαιτίας πυρκαγιάς

Τραγωδία σε ΜΕΘ της Ινδίας: 13 ασθενείς covid-19 πέθαναν εξαιτίας πυρκαγιάς
Φωτιά σε νοσοκομείο της Ινδίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) AP

Δεκατρείς ασθενείς με κορονοϊό που νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ έχασαν τη ζωή τους έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν, στην Ινδία.

Δεκατρείς ασθενείς με την COVID-19 πέθαναν το πρωί εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε νοσοκομείο σε προάστιο της ινδικής μεγαλούπολης Μουμπάι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος.

«Δεκαεπτά ασθενείς βρίσκονταν μέσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Βιτζάι Βαλάμπ όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά», εκ των οποίων «13 πέθαναν» και «οι υπόλοιποι τέσσερις διακομίστηκαν σε άλλα νοσοκομεία», διευκρίνισε ο Μόρισον Χαβάρι, αξιωματικός της πυροσβεστικής στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το περιστατικό αυτό σημειώνεται λίγες μέρες έπειτα από το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα σε νοσοκομείο της ινδικής πόλης Νασίκ της πολιτείας Μαχαράστρα και κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 22 ανθρώπους λόγω διαρροής στη δεξαμενή οξυγόνου.

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ινδία μοιάζει εκτός ελέγχου, καθώς τα περισσότερα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρό πρόβλημα με το οξυγόνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version