Τραγωδία στη Γαλλία: Μητέρα με τα 7 παιδιά της πέθαναν στο σπίτι τους από πυρκαγιά

Τραγωδία στη Γαλλία: Μητέρα με τα 7 παιδιά της πέθαναν στο σπίτι τους από πυρκαγιά
Επιχείρηση της Πυροσβεστικής (φωτογραφία αρχείου) iStock

Μία μητέρα και τα 7 παιδιά της, ηλικίας 2 έως 14 ετών, στη Γαλλία, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους ενώ κοιμούνταν. Ο πατέρας της οικογένειας νοσηλεύται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Επτά παιδιά, ηλικίας από 2 ως 14 ετών, μαζί με την μητέρα τους, έχασαν τη ζωή τους τη νύχτα της Κυριακής (5/2), από πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Σαρλί-σιρ-Μαρν της Γαλλίας, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική και η χωροφυλακή.

Ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος φέρει σοβαρά εγκαύματα, απομακρύνθηκε από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής των περίπου 2.600 κατοίκων, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Τα παιδιά, 5 κορίτσια και 2 αγόρια, καθώς και οι γονείς τους, κοιμόντουσαν στον δεύτερο όροφο της μεζονέτας, όπου διέμεναν, όταν ξέσπασε η φωτιά, διευκρίνισε η χωροφυλακή. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 00:52 τοπική ώρα (01:52 ώρα Ελλάδος) από γείτονες ενώ η πυρκαγιά έσβησε τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα Δευτέρα (6/2).

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σημειώνεται ότι η πιο πρόσφατη παρόμοια τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα της 15ης προς τη 16η Δεκεμβρίου, όταν 6 άνθρωποι, εκ των οποίων 4 παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε επταώροφη πολυκατοικία σε δημοφιλή συνοικία στην οποία γίνονται εργασίες ανακαίνισης κοντά στη Λιόν, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα