Τραμπ: Δίνει συνέντευξη σε ιατρικό αναλυτή και θέλει να επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία

Τραμπ: Δίνει συνέντευξη σε ιατρικό αναλυτή και θέλει να επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία
Ο Αμερικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ AP

O Ντόναλντ Τραμπ για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τα ΜΜΕ τραβά. Απόψε η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον κορονοϊό αναμένεται να δώσει αργότερα την Παρασκευή ο Ντόναλντ Τραμπ.

Θα είναι, μάλιστα, μία ιδιαίτερη συνέντευξη καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος παραχωρήσει τη συνέντευξη σε ιατρικό αναλυτή (και όχι σε πολιτικό συντάκτη) ο οποίος δουλεύει για λογαριασμό του πάντα φιλικού προς τον Τραμπ Fox News.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου αναμένεται να μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του, τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο και τον τρόπο που βίωσε την πάλη του με τον ιό σε μία συνέντευξη που ήδη προμοτάρεται έντονα από το κανάλι που θα την προβάλλει.

Την ίδια ώρα πάντως ο Τραμπ αρνείται να απαντήσει στο ερώτημα αν υπεβλήθη εκ νέου σε τεστ ούτε φυσικά να αποκαλύψει το αποτέλεσμά του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πιστεύει, από την άλλη, πλευρά του ότι θα είναι σε θέση να πάρει μέρος σε προεκλογική εκδήλωση στη Φλόριδα το βράδυ του Σαββάτου σε μία προσπάθεια να δηλώσει και πάλι παρών στην προεκλογική του εκστρατεία, 20 περίπου ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα