Τραμπ για Μπατόν Ρουζ: Απαιτούμε Νόμο και Τάξη

default image

Για έλλειψη ηγεσίας στη χώρα κάνει λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ, βάλλοντας έμμεσα κατά του Μπαράκ Ομπάμα, με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στο Μπατόν Ρουζ το μεσημέρι της Κυριακής

“Θρηνούμε για τους αξιωματικούς που σκοτώθηκαν σήμερα στο Baton Rouge” σημειώνει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρεία σε ανάρτησή του στο facebook, σχολιάζοντας την επίθεση εναντίον αστυνομικών που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ. “Πόσα όργανα επιβολής της τάξης και πολίτες πρέπει να πεθάνουν εξαιτίας της έλλειψης ηγεσίας στη χώρα μας; Απαιτούμε νόμο και τάξη” συμπληρώνει.

Δείτε το ποστ του υποψήφιου για το Λευκό Οίκο:

Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν στο Μπατόν Ρουζ, στη Λουιζιάνα σήμερα, σε μια ενέδρα που τους έστησαν, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, λιγότερο από δύο εβδομάδες αφού ένας Αφροαμερικανός σκοτώθηκε από την αστυνομία προκαλώντας την οργή των πολιτών.

Οι αστυνομικοί στο Μπατόν Ρουζ είχαν σπεύσει στην περιοχή όπου δέχθηκαν την επίθεση έπειτα από ένα τηλεφώνημα σχετικά με ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν τουλάχιστον ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον τους, είπε ο δήμαρχος του Μπατόν Ρουζ Κιπ Χόλντεν.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα