Τραμπ: Για τα προβλήματα στα αεροδρόμια φταίνε οι διαδηλωτές

Τραμπ: Για τα προβλήματα στα αεροδρόμια φταίνε οι διαδηλωτές

Ικανοποιημένος ότι εξελίσσεται ομαλά η εφαρμογή του διατάγματος εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. “Μόνο 109 προσήχθησαν” είπε  ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζον Κέλι

Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι τα προβλήματα στα αεροδρόμια προκλήθηκαν από βλάβη στα συστήματα της Delta και από τους διαδηλωτές και ότι η εφαρμογή του διατάγματός του για την απαγόρευση εισόδου πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες εξελίσσεται ομαλά.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε σήμερα να υπεραμύνεται του επίμαχου διατάγματός του για τη μετανάστευση, λέγοντας πως τα προβλήματα στα αεροδρόμια που σημειώθηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου οφείλονται στην αεροπορική εταιρία Delta και στους διαδηλωτές, και πως ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Τζον Κέλι δήλωσε πως η εφαρμογή των νέων περιορισμών πηγαίνει καλά.

«Μόνο 109 άνθρωποι από τους 325.000 προσήχθησαν για ανάκριση. Τα μεγάλα προβλήματα στα αεροδρόμια προκλήθηκαν από βλάβη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Delta… τους διαδηλωτές και τα δάκρυα του γερουσιαστή (Τσακ) Σούμερ.

Ο υπουργός Κέλι δήλωσε ότι όλα πηγαίνουν καλά με πολύ λίγα προβλήματα. “ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΗ!” έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα