Τραμπ: Η επίθεση στο Λας Βέγκας αντιπροσωπεύει το ‘απόλυτο κακό’

Τραμπ: Η επίθεση στο Λας Βέγκας αντιπροσωπεύει το ‘απόλυτο κακό’
President Donald Trump makes a statement about the mass shooting in Las Vegas, Monday, Oct. 2, 2017 at the White House in Washington. (AP Photo/Evan Vucci) AP Photo/Evan Vucci

Την απερίφραστη καταδίκη του για το μακελειό στο Λας Βέγκας, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 50 άνθρωποι, εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, χαρακτήρισε την επίθεση ως ενέργεια του ‘απόλυτου κακού’, απέφυγε ωστόσο κάθε αναφορά στο Ισλαμικό Κράτος που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, κάτι που οι Αμερικανοί αμφισβητούν.

“Χθες το βράδυ ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον ενός μεγάλου πλήθους κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας μουσικής κάντρι στο Λας Βέγκας. Δολοφόνησε βίαια περισσότερους από 50 ανθρώπους σε μια ενέργεια που αντιπροσωπεύει το απόλυτο κακό” τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε από τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ είπε επίσης ότι θα επισκεφθεί το Λας Βέγκας την Τετάρτη, προκειμένου να συναντηθεί με τραυματίες και οικογένειες θυμάτων.

Ανέφερε επίσης ότι “παρά την οργή που νιώθει ο λαός των ΗΠΑ για τον αναίτιο θάνατο τόσων συμπολιτών μας, αυτό που μας ενώνει σήμερα και για πάντα είναι η αγάπη”.

Φωτό: AP Photo/Evan Vucci

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα