Τραμπ: Σχολείο χωρίς όπλα, είναι ‘μαγνήτης’ για τους κακούς ανθρώπους

Τραμπ: Σχολείο χωρίς όπλα, είναι ‘μαγνήτης’ για τους κακούς ανθρώπους
President Donald Trump pauses as he arrives to speak about the mass shooting at a South Florida High School from the White House, Thursday, Feb. 15, 2018, in Washington. (AP Photo/Carolyn Kaster) AP

Επιχειρώντας να ανασκευάσει τη δήλωσή του ότι οι καθηγητές θα πρέπει να οπλοφορούν στα σχολεία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ πήγε την πρότασή του ένα βήμα παραπέρα... Θα πρέπει να εκπαιδεύονται κιόλας

“Κατά ρυπάς” έπεσαν τα tweets από τον Ντόναλντ Τραμπ μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η πρότασή του να οπλοφορούν οι καθηγητές στα σχολεία. Μία πρόταση που έκανε σε απευθείας σύνδεση, μιλώντας σε γονείς θυμάτων και μαθητές που επέζησαν από μακελειό σε σχολείο.

Αποδίδοντας κατά την πάγια τακτική του την “παραποίηση” της δήλωσης στα “fake news” που μεταδίδουν τα media που τον πολεμούν, ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε ότι έκανε τη δήλωση που όλοι άκουσαν εμβρόντητοι.

“Δεν είπα ποτέ δώστε στους καθηγητές όπλα”, είπε. Και συνέχισε… τερματίζοντας την πρότασή του: Όπλα θα πρέπει να έχουν μόνο καθηγητές με ειδικές γνώσεις και στρατιωτική εμπειρία! Υπολογίζει δε, ότι το ποσοστό αυτό θα πρέπει να είναι το… 20% των καθηγητών.

Όπως ανέφερε, κατά μέσο όρο ένα μακελειό σε σχολείο διαρκεί τρία λεπτά. Για την επέμβαση της αστυνομίας από τη στιγμή που ειδοποιηθεί χρειάζονται πέντε με οκτώ λεπτά. Άρα οι καθηγητές – οπλοφόροι θα λύσουν του πρόβλημα άμεσα, όπως υποστηρίζει.

Άλλωστε, σύμφωνα με άλλο tweet του “ένα σχολείο χωρίς όπλα είναι μαγνήτης για τους κακούς ανθρώπους” και με την πρότασή του “οι επιθέσεις θα τελείωναν για πάντα”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα