Τραμπ: “Τα πηγαίνει καλύτερα στην υγεία του ο Τζόνσον”

Τραμπ: “Τα πηγαίνει καλύτερα στην υγεία του ο Τζόνσον”
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη ενημέρωσης των εκπροσώπων του Τύπου AP Photo/Alex Brandon

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε γνωστό πως μίλησε με εκπροσώπους της βρετανικής κυβέρνησης και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζονσον, που νοσηλεύεται στην εντατική, καθώς νόσησε από τον κορονοϊό, τα πηγαίνει καλύτερα, όπως δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι είχε μιλήσει σχετικά με εκπροσώπους της Βρετανίας.

“Μόλις μίλησα με εκπροσώπους της Βρετανίας και νομίζω ότι ο μεγάλος πρωθυπουργός τους τα πάει καλύτερα σήμερα ή τουλάχιστον είναι καλύτερα”, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στη διάρκεια μιας ενημέρωσης των δημοσιογράφων για την πανδημία COVID-19.

“Σίγουρα είχε ένα σοβαρό κρούσμα, ενώ περνάει ακόμη δύσκολα, αλλά φαίνεται ότι τα πηγαίνει καλύτερα. Αυτό είναι καλό”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά δε στον θλιβερό αριθμό των 1.973 νεκρών στις ΗΠΑ το τελευταίο 24ωρο και το γεγονός πως για δεύτερη διαδοχική ημέρα οι Ηνωμένες Πολιτείες μετρούν σχεδόν 2.000 ανθρώπινες απώλειες, ο Τραμπ θέλησε να καθησυχάσει τους συμπατριώτες του, λέγοντας:

“Έχουμε μάθει πολλά, μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί σε σύγκριση με πριν. Θα ξαναχτίσουμε τη χώρα, αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει σύντομα”.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα