Τραμπ: Το Ιράν υποστηρίζει την τρομοκρατία

Τραμπ: Το Ιράν υποστηρίζει την τρομοκρατία
FILE - In this Feb. 27, 2017 file photo, President Donald Trump speaks in the Roosevelt Room of the White House in Washington. Trump is accusing former President Barack Obama of having Trump's telephones ``wire tapped during last year's election, but Trump isnt offering any evidence or saying what prompted the allegation. (AP Photo/Pablo Martinez Monsivais, File) AP

Επίθεση του προέδρου των ΗΠΑ κατά της Τεχεράνης, υπογραμμίζοντας ότι τα κράτη που υποστηρίζουν την τρομοκρατία διακινδυνεύουν να πέσουν θύματα του κακού που προωθούν

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σήμερα ότι προσεύχεται για τα θύματα των τρομοκρατικών ενεργειών στην Τεχεράνη, αλλά πρόσθεσε ότι η χώρα φέρει ευθύνες για αυτές διότι υποστηρίζει «την τρομοκρατία».

«Θρηνούμε και προσευχόμαστε για τα αθώα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Ιράν και για τον ιρανικό λαό, ο οποίος διέρχεται τόσο δύσκολους καιρούς», ανέφερε ο Τραμπ σε μια ανακοίνωσή του. «Υπογραμμίζουμε ότι τα κράτη τα οποία υποστηρίζουν την τρομοκρατία διακινδυνεύουν να πέσουν θύματα του κακού που προωθούν», συμπλήρωσε ο ρεπουμπλικάνος.

Νωρίτερα σήμερα μια διπλή τρομοκρατική επίθεση στην Τεχεράνη στοίχισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους και τραυμάτισε πάνω από 40 άλλους, σύμφωνα με τις αρχές. Κατά τις υπηρεσίες ασφαλείας, απετράπη επίσης μια τρίτη επίθεση.

Την ευθύνη για τις επιθέσεις ανέλαβε η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Φωτο: AP Images/ Pablo Martinez Monsivais, File

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα