Τριάντα δώρα για να πει ευχαριστώ

default image

Με αφορμή τα τριακοστά του γενέθλια, ο Lucas Jatoba αποφάσισε να προσφέρει τριάντα δώρα σε αγνώστους, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όσα απέκτησε στην Αυστραλία. Διαβάστε τι είπε στο NEWS 247 (Vid + Pics)

Μία νέα αρχή είναι πάντα δύσκολη. Η συνέχεια όμως είναι αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το νέο ξεκίνημα ξεπερνά ακόμα και τις ίδιες σου τις προσδοκίες.

O Lucas Jatoba, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όσα απέκτησε στην Αυστραλία, αποφάσισε να γιορτάσει τα τριακοστά του γενέθλια προσφέροντας δώρα σε ανθρώπους που συναντούσε για πρώτη φορά.

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Lucas, που κατάγεται από τη Βραζιλία, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους του Σίδνεϊ για όσα του χάρισε η ζωή.

Ευτυχισμένος για τους φίλους που απέκτησε, το σπίτι του και τη νέα του δουλειά, ο Lucas, όπως σημείωσε στο NEWS 247, θα συνεχίσει να κάνει πράγματα σε μία προσπάθεια να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τη ζωή.

 

“Το συναίσθημα της ικανοποίησης και της ευτυχίας όταν κάνεις κάποιον άλλον χαρούμενο είναι τεράστιο, ιδίως αν πρόκειται για κάποιον άγνωστο”.

Αν κάποιος δοκιμάσει αυτό το συναίσθημα, όπως εκτιμά, θα εθιστεί και θα είναι ακόμα πιο ευτυχισμένος, κάνοντας ευτυχισμένους και τους ανθρώπους γύρω του.

“Όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι, τη Γη, οπότε χρειάζεται να συμπεριφερόμαστε σε όλους σαν να είναι αδέρφια μας και όχι εχθροί.

Πρέπει να βοηθάμε και να υποστηρίζουμε τους πάντες, όχι μόνο την οικογένεια και τους φίλους μας”.

Αυτό που επιθυμεί είναι να συνεχίσει να εμπνέει τους ανθρώπους να βοηθούν τους συνανθρώπους τους και να τους αγαπούν όλους.

“Έλαβα εκατοντάδες e-mail από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που μου ανέφεραν ότι συγκινήθηκαν από το βίντεο, ότι τους έφτιαξε την ημέρα και τους άλλαξε τη ζωή!

Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό… πολλοί μου έγραψαν πως τους ενέπνευσε η ενέργειά μου για να κάνουν κάτι παρόμοιο στις πόλεις τους.

Αυτός ήταν και ο σκοπός του βίντεο. Να εμπνεύσει τους ανθρώπους. Οπότε αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος!

Μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο εάν καθένας από εμάς κάνει κάτι πολύ μικρό”.

Αυτά που απέκτησε εκείνη την ημέρα μπορεί να θεωρούνται μικρά αλλά είναι σίγουρα ανεκτίμητα. “Πήρα πολλές αγκαλιές και χαμόγελα. Ό,τι ακριβώς ήθελα”.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα, ο Lucas Jatoba μας εύχεται τα καλύτερα. “Είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Είναι απλά ζήτημα χρόνου”.

Με κάτι πολύ μικρό, ο Lucas κατόρθωσε να μας κερδίσει. Δεν έχουμε παρά να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σε μία δεκαετία και τα 40ά του γενέθλια αν και είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσει ξανά σύντομα.

“Ελπίζω να έχω μία υπέροχη ιδέα για εκείνη την ημέρα”…

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα