Τριπλασιάστηκε η περιουσία των Χάρι και Μέγκαν μετά το Megxit

Τριπλασιάστηκε η περιουσία των Χάρι και Μέγκαν μετά το Megxit
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι σχεδόν τριπλασίασαν την περιουσία τους από όταν έφυγαν από το Παλάτι. @2021 Dominic Lipinski/Pool via AP

H Mέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι άφησαν πολλά εκατομμύρια πίσω όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Μπάκιγχαμ. Όπως φαίνεται, είχαν έτοιμο πλάνο που τους έκανε ακόμα πιο πλούσιους.

Πριν το βασιλικό γάμο, η Μέγκαν Μαρκλ είχε περιουσία που πλησίαζε στα 4.210.000 ευρώ. Ο Πρίγκιπας Χάρι είχε 16.84 εκατομμύρια, με τον κύριο όγκο να αφορά αποταμιευτικό λογαριασμό που του είχε αφήσει η μητέρα του, Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Με το Megxit το ζευγάρι εγκατέλειψε και όσα αφορούν την περιουσία του Παλατιού.

Κοντολογίς ο Χάρι άφησε πίσω 6.000.000 ευρώ το χρόνο. Όπως είχε πει, είχε χρήματα για να στήσει το νέο σπιτικό της οικογένειας στις ΗΠΑ, εν τούτοις έπρεπε να βρει δουλειά για να μπορεί να συνεχίσει να είναι ο bread winner. Βρήκε δουλειά ως life coach, ενώ μαζί με τη σύζυγο του υπέγραψαν συμβόλαιο για podcast με το Spotify για τρία χρόνια και 15.160.000 ευρώ και με το Netflix για 84.200.000 ευρώ που αφορά σειρά παραγωγών. Αμφότεροι συνέχισαν το φιλανθρωπικό και ακτιβιστικό τους έργο. Και έτσι φτάνουμε στο σήμερα: σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Celebrity Net Worth, η κοινή περιουσία του Χάρι και της Μέγκαν φτάνει πια τα 50.520.000 ευρώ.

Στις αρχές του Ιουλίου έγινε γνωστό πως η Μαρκλ συμφώνησε (έναντι αδράς αμοιβής) να γράψει και για τη ζωή της στο Παλάτι, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι θα γράψει σχετικό βιβλίο και ο Χάρι -προφανώς για deal που θα του δώσει εκατομμύρια.

Το Daily Beast έγραψε πως οι δυο τους είχαν αρχίσει τις διαδικασίες που θα τους έκαναν εκατομμυριούχους, μετά την έξοδο τους από το Μπάκιγχαμ χρόνια πριν που το αντίο. Για την ακρίβεια, εξασφάλισαν το συμβόλαιο με το Netflix από το 2018, χάριν μιας ιδέας για animated σειρά που είχε η Μέγκαν. Η ηρωίδα ‘Pearl’ εμπνέεται από σημαντικές γυναίκες της ιστορίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version