Τρόμος στον αέρα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ – Ματαιώθηκε η προσγείωση του αεροσκάφους λόγω κακοκαιρίας

Τρόμος στον αέρα για τη Βασίλισσα Ελισάβετ – Ματαιώθηκε η προσγείωση του αεροσκάφους λόγω κακοκαιρίας
Η βασίλισσα Ελισάβετ ap

Περιπετειώδης η πτήση της βασίλισσας Ελισάβετ από το Αμπερντίν της Σκωτίας στο Λονδίνο καθώς το αεροσκάφος που μετέφερε τη μονάρχη "έπεσε" σε καταιγίδα και ο πιλότος υποχρεώθηκε να ματαιώσει την προσγείωση.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο από το Παλάτι του Μπαλμόραλ, στο οποίο επέστρεφε προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Την Πέμπτη (26/05) η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία συμπληρώνει το Σαββατοκύριακο 70 χρόνια στον βρετανικό θρόνο ταξίδεψε στο σκωτσέζικο κάστρο της, ωστόσο το ταξίδι της επιστροφής το απόγευμα της Τρίτης θα το θυμάται για καιρό, καθώς το 13θέσιο τζετ που τη μετέφερε έφτασε στο Λονδίνο εν μέσω καταιγίδας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Independent, ο πιλότος προσπάθησε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο RAF Northolt, ωστόσο κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο λόγω της καταιγίδας, ενώ έκανε συνεχώς κύκλους. Τελικά, κατάφερε να προσγειώσει το αεροσκάφος 15 λεπτά αργότερα.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε ότι η πτήση διέκοψε την αρχική της προσγείωση λόγω κεραυνού και πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε ανησυχία για την ασφάλεια της Βασίλισσας – η οποία αργότερα εντοπίστηκε με τα σκυλιά της στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η Βασίλισσα έχει εμφανιστεί σε μια σειρά εκδηλώσεων τις τελευταίες εβδομάδες, όπως στην έκθεση λουλουδιών της Chelsea, στα εγκαίνια του Elizabeth Line και στο Windsor Horse Show, ωστόσο επέλεξε να περάσει τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης ενόψει του Σαββατοκύριακου εορταστικών εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα