Τυφώνας Ίρμα: Κατέβασε ρολά μέχρι και η αστυνομία στο Μαϊάμι

Τυφώνας Ίρμα: Κατέβασε ρολά μέχρι και η αστυνομία στο Μαϊάμι
Senior Hurricane Specialist Lixion Avila, left, and Lt. Phil Manougian, a storm surge unit operations officer for the National Oceanic and Atmospheric Administration, watch radar and infrared satellite imagery depicting the eyewall of Hurricane Irma crossing the lower Florida Keys Sunday, Sept. 10, 2017, at the National Hurricane Center in Miami. (Andy Newman/AP) AP

"Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε κλήσεις. Μείνετε μέσα, μην βγείτε έξω", ενημέρωσαν τους πολίτες οι αρχές του Μαϊάμι

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το πέρασμα του τυφώνα Ίρμα από την Φλόριντα, με εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, προκειμένου να βρουν αλλού ασφαλές καταφύγιο, ολόκληρες περιοχές να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα ενώ σε άλλες έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Όπως στο Μαϊάμι, όπου ακόμα και η αστυνομία “κατέβασε ρολά” και δεν ανταποκρίνεται πλέον στις κλήσεις των πολιτών.

Αυτό γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Η αστυνομία στο Μαϊάμι προφυλάσσεται για την ασφάλειά της. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε κλήσεις για βοήθεια. Μείνετε μέσα, μην βγείτε έξω”, αναφέρουν οι αρχές στο σχετικό μήνυμα.


Διαδοχικές τηλεφωνικές συνομιλίες του Τραμπ με κυβερνήτες και γερουσιαστές

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μίλησε την Κυριακή διαδοχικά στο τηλέφωνο για το πέρασμα του κυκλώνα Ίρμα με τους κυβερνήτες των πολιτειών, Αλαμπάμα, Τζόρτζια, Νότια Καρολίνα και Τενεσί, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Τραμπ, μίλησε πολλές φορές τηλεφωνικά με τον κυβερνήτη της πολιτείας Φλόριντα Ρικ Σκοτ, αλλά και Γερουσιαστές.

(Φωτό: Andy Newman/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα