Τζεν Ψάκι: Ξέσπασε σε κλάματα σχολιάζοντας τους αντι-ΛΟΑΤΚΙ νόμους που περνούν οι Ρεπουμπλικάνοι

Τζεν Ψάκι: Ξέσπασε σε κλάματα σχολιάζοντας τους αντι-ΛΟΑΤΚΙ νόμους που περνούν οι Ρεπουμπλικάνοι
Η Τζεν Ψάκι AP

Το κύμα αντι-ΛΟΑΤΚΙ νόμων των Ρεπουμπλικάνων όπως το νομοσχέδιο "Don't say gay" έκαναν την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου να ξεσπάσει σε κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

Σε κλάματα ξέσπασε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, ξέσπασε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην οποία καταδίκασε τη σκληρότητα του κύματος αντι-ΛΟΑΤΚΙ νόμων που φέρνουν οι Ρεπουμπλικάνοι στις Πολιτείες που ελέγχουν.

Γνωστή για το αυστηρό ύφος και την άκαμπτη στάση της στο βήμα της αίθουσας ενημέρωσης του Λευκού Οίκου, η Ψάκι έδειξε μια πιο συναισθηματική πλευρά της κατά τη συζήτηση με την Τζέσικα Γέλλιν, παρουσιάστρια του podcast News Not Noise, σε μια συνέντευξη που κυκλοφόρησε την Τρίτη.

«Το κάνουν με τρόπο που είναι σκληρός και σκληρός για μια κοινότητα παιδιών, συγκεκριμένα», είπε η Ψάκι, δακρυσμένη, αφού η Γέλλιν της ζήτησε να της εξηγήσει γιατί οι Ρεπουμπλικάνοι πιέζουν τόσο για να περάσουν νόμους που περιθωριοποιούν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Θα συγκινηθώ με αυτό το θέμα γιατί είναι φρικτό. Αλλά είναι τα παιδιά που υφίστανται εκφοβισμό και όλοι αυτοί οι ηγέτες λαμβάνουν μέτρα για να τα πληγώσουν, να πληγώσουν τη ζωή τους και να πληγώσουν τις οικογένειές τους» είπε συνεχίζοντας:

«Και κοιτάς μερικούς από αυτούς τους νόμους σε αυτές τις πολιτείες και που διώκει τους γονείς, που έχουν σχέσεις αγάπης, που έχουν παιδιά. Είναι εντελώς εξωφρενικό. Συγγνώμη, αυτό είναι ένα θέμα που με τρελαίνει εντελώς».

Αναλυτές, σύμφωνα με τον Guardian, αναφέρουν ότι το κύμα των νομοθετημάτων αυτών, που περιλαμβάνει και το περίφημο νόμο της Φλόριντα “Don’t say gay”, το οποίο επιτίθεται στη διδασκαλία ζητήματα που αφορούν τους ΛΟΑΤΚΙ, έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει μεταξύ των ψηφοφόρων “φυλετική αδικία” ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου.

«Αυτό για το οποίο μιλάμε εδώ στη Φλόριντα, για παράδειγμα… αν έχετε ένα παιδί σε μια τάξη και εγώ έχω μια νηπιαγωγό, μπορώ να το φανταστώ να λέει: «Ο φίλος μου έχει δύο μαμάδες. Ο φίλος μου έχει δύο μπαμπάδες», είπε η Ψάκη.

«Και η δασκάλα στην τάξη της, να λέει: «Αυτό είναι υπέροχο. Είναι αγαπημένοι γονείς και εσύ έχεις μια μαμά και έναν μπαμπά».

«Αυτό τιμωρεί δασκάλους και εκπαιδευτικούς. Υπάρχουν τόσα πολλά στρώματα αυτού που είναι εξωφρενικά και ελπίζω οι άνθρωποι να συνεχίσουν να εκπαιδεύονται σε αυτό γιατί είναι μια κακή πλευρά της πολιτικής» είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα