Τζόνι Ντεπ: Τι κατέθεσε για το κομμένο του δάχτυλο -“Μου πέταξε ένα μεγάλο μπουκάλι βότκα”

Τζόνι Ντεπ: Τι κατέθεσε για το κομμένο του δάχτυλο -“Μου πέταξε ένα μεγάλο μπουκάλι βότκα”
Ο Τζόνι Ντεπ καταθέτει στο δικαστήριο AP

Λεπτομέρειες για τη βίαιη και γεμάτη ένταση σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, έδωσε στην κατάθεσή του ο Τζόνι Ντεπ. Τι είπε για το περιστατικό με το κομμένο του δάχτυλο.

Συνεχίστηκε με την κατάθεση του Τζόνι Ντεπ την Τετάρτη η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβηκε στο εδώλιο για να καταθέσει όσα έχει να πει γύρω από τα βίαια γεγονότα που σημάδεψαν τον γάμο τους.

Στην κατάθεσή του, ο Ντεπ κατηγόρησε τη Χερντ ότι του φώναζε και έκανε υποτιμητικά σχόλια για αυτόν κατά καιρούς στη σχέση τους που θα κλιμακώνονταν σε καβγάδες.

«Δεν μου επιτρεπόταν να έχω δίκιο, δεν μου επέτρεπαν να έχω φωνή», είπε ο Ντεπ.

Ένας καυγάς μεταξύ του πρώην ζευγαριού το 2015 έληξε με τον Ντεπ να ζητά ιατρική περίθαλψη για ένα κομμένο δάχτυλό του αφού, όπως ισχυρίζεται, η Χερντ του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα.

«Πέταξε το μεγάλο μπουκάλι και ήρθε σε επαφή [με το χέρι του] και έσπασε παντού», κατέθεσε ο Ντεπ σύμφωνα με το CNN. «Τότε κοίταξα κάτω και συνειδητοποίησα ότι η άκρη του δακτύλου μου είχε κοπεί».

«Δεν ξέρω πώς είναι ο νευρικός κλονισμός», πρόσθεσε ο Ντεπ. «Αλλά αυτό είναι ίσως το πιο κοντινό που έχω βρεθεί ποτέ».

Η Χερντ αρνήθηκε τον ισχυρισμό.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να φέρω ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της σε αντίθεση με το συνοφρύωμα και μετά την επίθεση όποιων προβλημάτων αντιμετώπιζε», είπε σε άλλο σημείο. «Προσπαθούσα να την ξυπνάω με γέλια, τραγουδώντας ηλίθια τραγούδια στο αυτί της. Γενικά προσπαθούσα απλώς να συνεχίσω να ανεβάζω τη διάθεσή της. Μερικές φορές λειτούργησε, πολλές φορές όχι. Αλλά προσπάθησα.» σημείωσε.

Ο Ντεπ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση οξυκωδόνης κατά την περίοδο που ήταν με την Χερντ και τα συμπτώματα στέρησης που αντιμετώπιζε όταν περνούσε από αποτοξίνωση.

“Ήθελα να προσπαθήσω να το κάνω να δουλέψει”

Στην περίπου τρίωρη κατάθεσή του την Τρίτη, ο υποψήφιος για Όσκαρ σταρ μίλησε λεπτομερώς για τους ισχυρισμούς της Χερντ για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση, το ιστορικό του με την κατάχρηση ουσιών και τις εμπειρίες του όταν μεγάλωνε με μια κακοποιητική μητέρα.

«Σιγά σιγά συνειδητοποιείς ότι είσαι σε σχέση με τη μητέρα σου, κατά μία έννοια», κατέθεσε ο Ντεπ την Τετάρτη για τη δυναμική του με τη Χερντ, συγκρίνοντας την κακοποίηση που λέει ότι βίωσε από τη μητέρα του με την υποτιθέμενη κακοποίηση της Χερντ.

Ο δικηγόρος του Ντεπ τον ρώτησε γιατί έμεινε με τον Χερντ καθώς η σχέση τους επιδεινώθηκε.

«Ήθελα να προσπαθήσω να το κάνω να λειτουργήσει», είπε.

«Η κα Χερντ είχε μιλήσει για αυτοκτονία σε μερικές περιπτώσεις, οπότε αυτό είναι επίσης ένας παράγοντας, αυτό είναι κάτι που ζει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας», είπε ο Ντεπ.

Η υπόθεση

Ο ηθοποιός έχει μηνύσει τη Χερντ για 50 εκατομμύρια δολάρια για ένα άρθρο της Washington Post του 2018 στο οποίο έγραψε για την εμπειρία της για ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Δεν κατονόμασε τον Ντεπ στο κομμάτι, αλλά ισχυρίζεται ότι του κόστισε προσοδοφόρα κινηματογραφική δουλειά.

Ερωτηθείς την Τετάρτη τι έχασε υπό το φως των ισχυρισμών, ο Ντεπ απάντησε: «Τίποτα λιγότερο από τα πάντα».

«Όταν έγιναν οι καταγγελίες, όταν οι ισχυρισμοί έκαναν τον γύρο του πλανήτη, λέγοντας στους ανθρώπους ότι ήμουν μια μεθυσμένη απειλή με καύσιμα κοκαΐνης που χτύπησε ξαφνικά γυναίκα στα 50 του», είπε.

Ο Ντεπ έχει υποστηρίξει ότι είναι αθώος και κατέθεσε ότι, ενώ εκείνος και η Χερντ είχαν καυγάδες κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, δεν «χτύπησε ποτέ γυναίκα».

Η διασταυρούμενη εξέταση από τον δικηγόρο του Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν, ξεκίνησε κοντά στο τέλος της συνεδρίασης της Τετάρτης και συνεχίζεται την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα