Τζορτζ Φλόιντ: Συγκλονίζει η μητέρα του παιδιού του – “Δεν θα δει την κόρη του να μεγαλώνει”

Τζορτζ Φλόιντ: Συγκλονίζει η μητέρα του παιδιού του – “Δεν θα δει την κόρη του να μεγαλώνει”
Η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Φλόιντ με την κόρη τους Youtube / @CBS News

Η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Φλόιντ και μητέρα της 6χρονης κόρης τους, Ρόξι Ουάσιγκτον, παραχώρησε συνέντευξη σε δημοσιογράφους, ραγίζοντας καρδιές.

Μια συγκλονιστική ομιλία έδωσε στους δημοσιογράφους η Ρόξι Ουάσιγκτον, η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Φλόιντπου δολοφονήθηκε από αστυνομικούς στη Μινεάπολη.

Η Ρόξι Ουάσιγκτον παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μέσα σε λυγμούς, έχοντας την 6χρονη κόρη τους, Τζιάνα, στο πλάι της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

“Θέλω όλοι να ξέρουν τι πήραν αυτοί οι αστυνομικοί. Στο τέλος της ημέρας θα γυρίσουν στο σπίτι τους και θα είναι με τις οικογένειές τους. Η Τζιάνα δεν έχει πατέρα. Δε θα τη δει ποτέ να μεγαλώνει, να αποφοιτά. Δε θα την παραδώσει νύφη στην εκκλησία. Αν έχει ένα πρόβλημα και χρειάζεται τον μπαμπά της, δε θα τον έχει πια”.

“Είμαι εδώ για το μωρό μου και για τον Τζορτζ, επειδή θέλω δικαιοσύνη γι’αυτόν. Θέλω δικαιοσύνη γιατί ήταν καλός άνθρωπος. Ασχέτως με το τι νομίζει ο καθένας, ήταν καλός άνθρωπος”, πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

Όπως είπε η πρώην σύντροφός του, ο Φλόιντ λάτρευε την 6χρονη Τζιάνα, ενώ είχε μετακομίσει στη Μινεσότα από το Χιούστον για να βρει μια καλύτερη δουλειά ως οδηγός φορτηγού και να παρέχει τα απαραίτητα στην οικογένειά του.

Ο Στίβεν Τζάκσον στο πλευρό της οικογένειας

Την Ρόξι Ουάσινγκτον συνόδευσε στη συνέντευξη Τύπου ο Στίβεν Τζάκσον, πρώην παίκτης του ΝΒΑ και προσωπικός φίλος του Τζορτζ Φλόιντ.

Δήλωσε πως θα στηρίξει την κόρη του, θα είναι εκεί γι’ αυτήν και θα την παραδώσει εκείνος ως νύφη, ενώ τόνισε πως θα δώσει αγώνα για να κατηγορηθούν και οι υπόλοιποι αστυνομικοί και να αποδοθεί δικαιοσύνη, αναφέροντας:

Είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Και είμαι έτοιμος να σταθώ στον αδερφό μου. Να παλέψω γι’ αυτόν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version