Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακυρώθηκε ξανά δημόσια εμφάνισή της – Τι συμβαίνει με την υγεία της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ακυρώθηκε ξανά δημόσια εμφάνισή της – Τι συμβαίνει με την υγεία της
Η βασίλισσα Ελισάβετ AP Photo/Frank Augstein

Νέα ακύρωση δημόσιας εμφάνισης για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Εντείνονται οι ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Δε θα παρευρεθεί τελικά στην κυριακάτικη Λειτουργία της Ημέρας Μνήμης στο Κενοτάφιο του Λονδίνου όπως είχε αρχικά ανακοινώσει η βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω προβλήματος τραυματισμού στην πλάτη της, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η νέα ακύρωση δημόσιας εμφάνισης της βασίλισσας, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

«Η Αυτής Μεγαλειότης είναι απογοητευμένη που θα χάσει την τελετή», σύμφωνα με τα ανάκτορα. Η τελετή αυτή θα ήταν η πρώτη συμμετοχή της βασίλισσας σε επίσημη δημόσια εκδήλωση από τότε που οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί ύστερα από τη νοσηλεία της για ένα βράδυ σε νοσοκομείο του Λονδίνου το περασμένο μήνα.

Η είδηση ότι η βασίλισσα δε θα παρευρεθεί στην τελετή για την Ημέρα Μνήμης στο κεντρικό Λονδίνο, κάτι που η ίδια θεωρεί μια από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις της χρονιάς, θα εντείνει τις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Η βασίλισσα της Βρετανίας το προηγούμενο διάστημα κλήθηκε από τους γιατρούς να ξεκουραστεί για αρκετές ημέρες, με αποτέλεσμα να ματαιώσει μια σειρά από προγραμματισμένες εμφανίσεις της, όπως η επίσκεψή της στη Βόρεια Ιρλανδία.

Πηγή από το παλάτι είπε ότι το τράβηγμα που υπέστη η βασίλισσα στην πλάτη της δε σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας, τα οποία δεν έχουν διευκρινιστεί και εξαιτίας των οποίων νοσηλεύθηκε.

Δήλωσε ότι πρόκειται για μια απίστευτα ατυχή σύμπτωση.

Πρόσθεσε ότι η βασίλισσα ελπίζει να συνεχίσει να εκτελέσει τα καθήκοντά της, όπως έχουν προγραμματιστεί, την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα