Βασίλισσα Ελισάβετ: Εκτός βασιλικού μπαλκονιού οι Χάρι και Μέγκαν

Βασίλισσα Ελισάβετ: Εκτός βασιλικού μπαλκονιού οι Χάρι και Μέγκαν
Η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν AP

Μόνο όσοι εκτελούν επίσημα καθήκοντα θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του παλατιού για να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της Ελισάβετ στο θρόνο, ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ.

Όλα δείχνουν πως συνεχίζεται η κόντρα της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, καθώς το ζευγάρι, αλλά και ο πρίγκιπας Άντριου, δεν θα γίνουν δεκτοί στο μπαλκόνι του παλατιού για να παρακολουθήσουν τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της στο θρόνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, στις 2 Ιουνίου, την πρώτη ημέρα των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της 96χρονης βασίλισσας, θα παραστούν μόνο τα μέλη της οικογένειας που εκτελούν επίσημα καθήκοντα.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ είπε ότι θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Ιωβηλαίο με τα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ. Το ζευγάρι λέγεται ότι ήταν “ενθουσιασμένο και τιμήθηκε να παρευρεθεί στους εορτασμούς του Platinum Jubilee της Βασίλισσας”.

Η απόφαση της Βασίλισσας αντανακλά την αρχή ότι δεν θα υπάρχουν βασιλιάδες που είναι “μισοί μέσα, μισοί έξω” και θα σημαίνει μια αλλαγμένη σύνθεση για τέτοιες εμφανίσεις στο μπαλκόνι για τη βασιλική οικογένεια.

Στο μπαλκόνι, μαζί με τη βασίλισσα, θα βρίσκονται ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και τα παιδιά τους.

Το παρών θα δώσουν επίσης ο κόμης και η κόμισσα του Wessex με τα παιδιά τους, και την Anne, η πριγκίπισσα Royal, και ο σύζυγός της, Sir Timothy Laurence, καθώς και ο δούκας με τη δούκισσα του Gloucester, ο δούκας του Kent και η πριγκίπισσα Alexandra.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα