Βασίλισσα Ελισάβετ: Κανονικά στην κηδεία τα δισέγγονά της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Κανονικά στην κηδεία τα δισέγγονά της
Τα παιδιά των Κειτ και Γουίλιαμ AP

Στην σημερινή τελετή για την κηδεία της προγιαγιάς τους Βασίλισσας Ελισάβετ θα παραστούν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισα Σάρλοτ

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα συμμετέχουν στην πομπή για την κηδεία της προγιαγιάς τους, Βασίλισσας Ελισάβετ, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής.

Τα παιδιά των πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν στις εκδηλώσεις πένθους για την Ελισάβετ, μία απόφαση που αποδίδεται στους γονείς τους που επέλεξαν να τους κρατήσουν μακριά από τις νεκρώσιμες τελετές.

Τελικά, ο 9χρονος Τζορτζ και η επτάχρονη Σάρλοτ θα περευρεθούν στην κηδεία, όχι όμως και ο 4 ετών αδερφός πρίγκιπας Λούις.

Γουίλιαμ και Κέιτ φέρονται να αποφάσισαν να επιτρέψουν την συμμετοχή των παιδιών στην τελετή έπειτα από πιέσεις που δέχτηκαν από ανώτερους συμβούλους του παλατιού, λόγω του ισχυρού συμβολισμού, καθώς ο Τζορτζ είναι πλέον δεύτερος στην σειρά διαδοχής του θρόνου.

Τα δύο παιδιά είχαν παραστεί και στην κηδεία του προπαππού τους, πρίγκιπα Φίλιππου πέρυσι, ενώ δεν έχουν εμφανιστεί δημόσια από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος της Ελισάβετ.

Σήμερα αναμένεται να περπατήσουν δίπλα στους γονείς τους και θα τους ακολουθούν ο θείος τους, πρίγκιπας Χάρι, με τη σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Βασίλισσα Ελισάβετ (1926-2022): Η ζωή της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα