Βελτιώθηκε η υγεία του Σκριπάλ

Ο Σεργκέι Σκριπάλ σε παλαιότερη φωτογραφία από δικαστήριο στη Μόσχα
Ο Σεργκέι Σκριπάλ σε παλαιότερη φωτογραφία από δικαστήριο στη Μόσχα ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση απ' τους γιατρούς που τον παρακολουθούν στην Αγγλία, δεν είναι πια κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του. Σταθερή και η κατάσταση της 33χρονης κόρης του

Βελτιώθηκε η υγεία του Σκριπάλ Σαφή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του ρώσου πρώην διπλού κατασκόπου Σεργκέϊ Σκριπάλ που έπεσε θύμα δηλτηρίασης με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλσμπερι της Αγγλίας, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση απ' τους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Οι βρετανοί γατροί ανακοίνωσαν σήμερα πως η κατάστασή του δεν είναι πια κρίσιμη, ένα μήνα αφότου δέχθηκε την δολοφονική επίθεση. «Ανταποκρίνεται καλά στην αγωγή, βελτιώνεται γρήγορα και δεν είναι πια σε κρίσιμη κατάσταση», είπε συγκεκριμένα η δρ Christine Blanshard του νοσοκομείου του Σάλσμπερι, όπου νοσηλεύεται ο 66χρονος.

Όσον αφορά στην κόρη του, Γιούλια, που επίσης δέχθηκε επίθεση με την ίδια ουσία, οι γιατροί λένε ότι έχει τις αισθήσεις της και βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Χθες η ρωσική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι η Γιούλια τηλεφώνησε στην ξαδέλφη της και της είπε ότι τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της αναρρώνουν και ότι εκείνη αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Με πληροφορίες από Associated Press

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θρίλερ κατασκόπων: Τα κατοικίδια του Σεργκέι Σκρίπαλ είναι νεκρά

Το φάντασμα του Ψυχρού Πολέμου τρομάζει την Ευρώπη

Υπόθεση Σκριπάλ: Το βρετανικό εργαστήριο δεν επιβεβαιώνει ότι η νευροτοξική ουσία παράχθηκε στη Ρωσία

Υπόθεση Σκριπάλ: Η Μόσχα καταγγέλλει τη "γελοία πρόκληση" από Βρετανία - ΗΠΑ

Η Γιούλια Σκριπάλ συνέρχεται και "σπάει" τη σιωπή της

ADVERTISING

SHARE: