Βενεζουέλα: Συνέλαβαν τον πρόεδρο του κοινοβουλίου μέσα στο αυτοκίνητό του

Βενεζουέλα: Συνέλαβαν τον πρόεδρο του κοινοβουλίου μέσα στο αυτοκίνητό του
Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Βενεζουέλας AP

Κινηματογραφική σύλληψη του επικεφαλής του κοινοβουλίου από την υπηρεσία πληροφοριών της χώρας μέρα-μεσημέρι σε εθνική οδό. Απελευθερώθηκε μετά από μερικές ώρες κράτησης.

Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν στη Βενεζουέλα του Νικολάς Μαδούρο.

Οπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το γαλλικό, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου (στο οποίο την πλειοψηφία την έχει η αντιπολίτευση) Χουάν Γκουαϊδό συνελήφθη από την υπηρεσία πληροφοριών της χώρας.

Η σύλληψη μάλιστα του Βενεζουελάνου πολιτικού είχε κινηματογραφικά χαρακτηριστικά αφού έλαβε χώρα στο αυτοκίνητό του σε εθνική οδό της χώρας και με τους διερχόμενους οδηγούς να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Η είδηση έγινε επίσης γνωστή από την επίσημο λογαριασμό του Γκουαϊδό στο twitter, προφανώς από συνεργάτη του που τον χειρίζεται. Στο εν λόγω μήνυμα λέγεται ότι ουδείς γνωρίζει που οδηγήθηκε ο νεαρός πολιτικός μετά τη σύλληψή του.

Ιδού η σκηνή της σύλληψης

Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Γκουαϊδό απελευθερώθηκε χωρίς όμως να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο της κράτησης.

Είναι πάντως γεγονός ότι ο Γκουαϊδό είχε δηλώσει την Παρασκευή την πρόθεσή του να αναλάβει την προεδρία της χώρας αφού η αντιπολίτευση κήρυξε παράνομη τη δεύτερη θητεία του Νικολάς Μαδούρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα