Βίντεο: Αγνοούμενη βρέθηκε στην κοιλιά γιγαντιαίου πύθωνα

Βίντεο: Αγνοούμενη βρέθηκε στην κοιλιά γιγαντιαίου πύθωνα
Αγνοούμενη βρέθηκε ακέραιη μέσα σε έναν γιγαντιαίο πύθωνα Pixabay

Το φίδι μήκους 7 μέτρων είχε καταπιεί την 54χρονη ενώ αυτή έκανε εργασίες στον κήπο της. Συγχωριανοί της βρήκαν το τεράστιο ερπετό πρησμένο, λίγα μέτρα από τα παπούτσια της. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι ενός χωριού στην Ινδονησία, καθώς ανοίγοντας την κοιλιά ενός γιγαντιαίου πύθωνα, που φαινόταν πρησμένος, βρήκαν ολόκληρο το πτώμα μιας γυναίκας.

Τα ίχνη της 54χρονης είχαν χαθεί ενώ έκανε εργασίες στον κήπο της και το πτώμα της βρέθηκε ακέραιο την Παρασκευή, όταν οι συγχωριανοί της άνοιξαν τον μήκους 7 μέτρων πύθωνα.

“Οι χωρικοί είχαν υποψιαστεί ότι το φίδι έπνιξε το θύμα. Έτσι το σκότωσαν, άνοιξαν την κοιλιά του και το σώμα του θύματος βρέθηκε μέσα” δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

Περίπου 100 κάτοικοι και συγγενείς της άτυχης γυναίκας την αναζητούσαν από το βράδυ της Πέμπτης, όταν δεν επέστρεψε από τον κήπο της. Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι οι χωρικοί βρήκαν το γιγάντιο φίδι περίπου 30 μέτρα μακριά από τα παπούτσια και τα μαχαίρια της 54χρονης, προσθέτοντας ότι είχε αρχίσει να την καταπίνει από το κεφάλι και ότι το σώμα της ήταν άθικτο.

Ο κήπος από τον οποίο εξαφανίστηκε, ήταν σε ένα βραχώδη γκρεμό, γεμάτο σπηλιές, περιοχή στην οποία ήταν γνωστό ότι ζουν φίδια, επεσήμανε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Οι γιγαντιαίοι πύθωνες, οι οποίοι συνήθως  φτάνουν τα 6 μέτρα μήκος, ζουν κυρίως στην Ινδονησία και τις Φιλιππίνες. Επιτίθενται σε μικρά ζώα αλλά σπανίως επιχειρούν να φάνε ανθρώπους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα