Βίντεο: Έγκυος σύζυγος υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ λιποθυμάει on camera και αυτός αδιαφορεί

Βίντεο: Έγκυος σύζυγος υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ λιποθυμάει on camera και αυτός αδιαφορεί
Twitter / @santiagomayer_

Τη στιγμή που ο Ρόλαν Ρόμπερτς ΙΙ ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024, η πέντε μηνών έγκυος σύζυγός του λιποθύμησε. Viral το βίντεο με την αργοπορία του έως ότου να τη βοηθήσει.

Ένας επιχειρηματίας από τη Δυτική Βιρτζίνια που είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ δέχτηκε την κατακραυγή του κοινού στα social media, επειδή αδιαφόρησε μπροστά στη λιποθυμία της εγκύου συζύγου του, τη στιγμή που έδινε ομιλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο Ρεπουμπλικανός Ρόλαν Ρόμπερτς ΙΙ βρισκόταν στη μέση της ανακοίνωσής του για την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024, όταν η πέντε μηνών έγκυος σύζυγός του, Ρεμπέκα Λία Ρόμπερτς, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και κατέρρευσε.

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τη στιγμή της λιποθυμίας της, με τον βοηθό του Ρόμπερτς να προσπαθεί να κρατήσει την γυναίκα να μην πέσει. Τελικά, η Ρεμπέκα πέφτει στο πάτωμα και, ενώ όσοι βρίσκονται τριγύρω σπεύδουν να την βοηθήσουν, ο Ρόμπερτς της ρίχνει μια ματιά και παραμένει ακίνητος, χωρίς να αντιδρά.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, και αφότου όλοι προσπαθούν να την σηκώσουν, ο υποψήφιος πρόεδρος πηγαίνει προς το πλευρό της.

Στη συνέχεια, ο Ρόμπερτς συνέχισε την ομιλία του, με την έγκυο σύζυγό του να φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα.

Δείτε το βίντεο:

Αρκετοί χρήστες των social media σχολίασαν αρνητικά τη στάση του, αναφέροντας πως άργησε πολύ να αντιδράσει.

“Έχει και κανείς άλλος την αίσθηση ότι κουνήθηκε μόνο όταν αντιλήφθηκε πόσο κακό θα ήταν για την εικόνα του να παραμείνει ακίνητος;”, αναρωτήθηκε ένας χρήστης.

“Μ‘ αρέσει που τέσσερα άτομα πήγαν να τη βοηθήσουν πριν μπει στον κόπο ο ίδιος”, έγραψε κάποιος άλλος.

Μάλιστα, ένας χρήστης του Twitter σημείωσε πως στο επίσημο βίντεο της ομιλίας του Ρόμπερτς στο Youtube, αφαιρέθηκε με επεξεργασία η στιγμή της λιποθυμίας της. “Τουλάχιστον κάποιος της έδωσε μια καρέκλα για να ολοκληρώσει το καθήκον της”, πρόσθεσε ειρωνικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα