Βίντεο: Γυναίκα οπερατέρ βάζει τρικλοποδιά και ρίχνει στο έδαφος πρόσφυγα που κρατά στην αγκαλιά μικρό παιδί

default image

Μια οπερατέρ που βρισκόταν στα σύνορα της Ουγγαρίας για να καλύψει το πέρασμα των προσφύγων από τα σύνορα της Σερβίας στο εσωτερικό της χώρας καταγράφεται από συνάδελφό της να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα που μεταφέρει μικρό παιδί και να το ρίχνει στο έδαφος

Η προκλητική κίνηση μιας γυναίκας οπερατέρ που βρισκόταν στα σύνορα της Ουγγαρίας, για να καλύψει το πέρασμα των προσφύγων από τα σύνορα της Σερβίας στο εσωτερικό της χώρας, έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την Petra László, του ακροδεξιού σταθμού N1.

Η συγκεκριμένη γυναίκα βάζει χωρίς να υπάρχει προφανής λόγος, που να δικαιολογεί την ανεκδιήγητη πράξη της, τρικλοποδιά σε έναν από τους εκατοντάδες πρόσφυγες την ώρα που τρέχουν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την αστυνομία.

Ωστόσο, ο άνδρας μεταφέρει στην αγκαλιά του το παιδί του και σωριάζεται στο έδαφος καταπλακώνοντας το νήπιο. Ο άνδρας τελικά συνελήφθη από την αστυνομία.

Το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε από άλλον οπερατέρ που βρισκόταν στο σημείο, ο οποίος και το ανάρτησε στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο αρχισυντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο εργαζόταν η οπερατέρ ζήτησε συγνώμη μέσω Facebook και ανακοίνωσε την απόλυσή της από τον σταθμό.

(Πηγή: businessinsider)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα