Βίντεο: Ξύλο στην ουκρανική Βουλή. Κατέβασαν σηκωτό από το βήμα τον πρωθυπουργό

default image

Γενική σύρραξη επικράτησε στο Ουκρανικό Κοινοβούλιο, όταν βουλευτές κατέβασαν από το βήμα της Βουλής τον πρωθυπουργό της χώρας Arseny Yatsenyuk. Δείτε τι ακολούθησε (Video)

Καυγάς ξέσπασε στην Ουκρανική Βουλή όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Arseny Yatsenyuk, βουλευτές σηκώθηκαν και τον εξανάγκασαν να κατεβεί από το βήμα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης, Όλεγκ Μπάρνα κατευθύνθηκε προς το βήμα και αφού προσέφερε στον πρωθυπουργό ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα, τον έπιασε από τον καβάλο για να τον κατεβάσει από το βήμα. Αυτή του η πράξη ήταν αρκετή η ατμόσφαιρά να μυρίσει μπαρούτι και να επικρατήσει στο Κοινοβούλιο πανδαιμόνιο, με τους βουλευτές να χωρίζονται σε στρατόπεδα και να αρχίζουν τις μπουνιές.


Η κατάσταση είχε αρχίσει αν βγαίνει εκτός ελέγχου από το ξεκίνημα της συζήτησης, καθώς η αντιπολίτευση απαιτεί την παραίτηση του πρωθυπουργού, που έχει προβεί το τελευταίο διάστημα σε μια σειρά αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις. Την ίδια ώρα χιλιάδες πολίτες διαδήλωναν έξω από τη Βουλή κατά των μέτρων.

(Πηγή: RT)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα