Βίντεο: Ο αδελφός του καταζητούμενου Σαλάχ Αμπντεσλάμ απευθύνει έκκληση να παραδοθεί

default image

Ο αδελφός του νούμερο ένα καταζητούμενου στην Ευρώπη, του εξτρεμιστή Σαλάχ Αμπντεσλάμ, δηλώνει βέβαιος ότι ο αδελφός του είναι ζωντανός και τον καλεί να παραδοθεί (Vid)

Ο αδελφός του νούμερο ένα καταζητούμενου στον κόσμο Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ενός εκ των τρομοκρατών των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, καλεί δημόσια τον αδελφό του να παραδοθεί στις αρχές.

Ο Μοχάμεντ εμφανίστηκε σε ενημερωτική εκπομπή της βελγικής τηλεόρασης και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο αδελφός του είναι ζωντανός, παράλληλα τον παρακάλεσε να παραδοθεί, λέγοντας πως προτιμά να τον δει στη φυλακή παρά νεκρό.

Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος καταζητείται από τις αρχές καθώς θεωρείται ότι συμμετείχε μαζί με τον άλλο αδελφό του, Μπραχίμ, στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Η οικογένεια των δυο δραστών αδυνατεί να κατανοήσει τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στη συμμετοχή στις τρομοκρατικές επιθέσεις.

“Πιστεύω ότι τα αδέλφια μου δεν ριζοσπαστικοποίηθηκαν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν είχαμε παρατηρήσει κάτι. Θεωρώ ότι τα αδέλφια μου χειραγωγήθηκαν. Θέλουμε να παραδοθεί ο Σαλάχ. Κατ’ αρχάς θα μπορούσε να μας δώσει τις απαντήσεις που περιμένουμε, τόσο η δική του οικογένεια, όσο και οι οικογένειες των θυμάτων. Όπως και όλοι όσοι μας παρακολουθούν. Θα προτιμούσαμε να δούμε τον Σαλάχ στη φυλακή από το νεκροταφείο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ.

(Πηγή: Euronews.com)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα