Βίντεο: Οδηγός μετρό τρώει και σέρνει εγκλωβισμένη στην πόρτα επιβάτη

Βίντεο: Οδηγός μετρό τρώει και σέρνει εγκλωβισμένη στην πόρτα επιβάτη

Ενώ ο οδηγός απολάμβανε το γεύμα του, η 43χρονη προσπαθούσε να σώσει τη ζωή της. Τραυματίστηκε σοβαρά στην λεκάνη και το πρόσωπο

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία βίντεο, το οποίο δείχνει οδηγό του μετρό της Ρώμης να απολαμβάνει το γεύμα του ενώ την ίδια στιγμή σέρνει επιβάτη που έχει εγκλωβιστεί σε πόρτα βαγονιού.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από την εφημερίδα Corriere della Sera. Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Τέρμινι, την "καρδιά" του μετρό της ιταλικής πρωτεύουσας.

Μια 43χρονη Λευκορωσίδα, που κρατάει μια τσάντα στο δεξί της χέρι, μπαίνει στο τελευταίο βαγόνι του συρμού, ωστόσο αμέσως φαίνεται να αλλάζει άποψη και κάνει βήμα προς την αποβάθρα. Εκείνη τη στιγμή κλείνουν οι πόρτες και η τσάντα της πιάνεται. Ο συρμός ξεκινάει και επιταχύνει, με την γυναίκα να σέρνεται.

Ο κόσμος που βρίσκεται στην αποβάθρα προσπαθεί ανεπιτυχώς να την απεγκλωβίσει και να κάνει σήμα στον οδηγό, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού φαίνεται να τρώει. Πανικός επικρατεί και εντός του βαγονιού, με επιβαίνοντες να επιχειρούν να την τραβήξουν μέσα ενώ ένα άτομο, σύμφωνα με ΜΜΕ, τράβηξε την χειρολαβή έκτακτης ανάγκης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η 43χρονη απέφυγε τα χειρότερα, κρατώντας το σώμα της κοντά στο τρένο ενώ αυτό συνέχιζε το υπόγειο δρομολόγιό του ενώ κάποια στιγμή οι επιβαίνοντες κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα και να την τραβήξουν μέσα. Ο συρμός, κατά τα άλλα, έφτασε στην επόμενη στάση, χωρίς ο οδηγός να καταλάβει τίποτα απ' όσα είχαν συμβεί. Η γυναίκα υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς στη λεκάνη και το πρόσωπο, διακομίστηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο συνήγορος του οδηγού δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι "πικραμένος" από αυτό που συνέβη. Τέθηκε σε αργία και το θέμα ερευνάται.

Ο οργανισμός που διαχειρίζεται τα ΜΜΜ της Ρώμης δήλωσε ότι εξεταστική επιτροπή ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένης πιθανής δυσλειτουργίας των θυρών, οι οποίες κανονικά διαθέτουν αισθητήρα και δίνουν σήμα για ύπαρξη εμποδίου.

Πηγή: Telegraph

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ιταλία
SHARE:

24Media Network