Βίντεο: Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος 'φλέρταρε' δημοσίως σέξι μοντέλο σε δεξίωση

Βίντεο: Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος 'φλέρταρε' δημοσίως σέξι μοντέλο σε δεξίωση
YOUTUBE

Η αποκαλυπτική εμφάνιση ενός 22χρονου μοντέλου σε επίσημη δεξίωση φάνηκε να εντυπωσιάζει τον πρίγκιπα Κάρολο

Κανείς δεν μπορεί να πει αν το συγκεκριμένο φόρεμα συνάδει με το πρωτόκολλο μιας συνάντησης με το διάδοχο του βρετανικού θρόνου, το μόνο βέβαιο είναι πάντως ότι ο πρίγκιπας Κάρολος όχι απλά δεν έδειξε να ενοχλείται, αλλά αντίθετα μάλλον εντυπωσιάστηκε από το θέαμα.

Κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης, ο 69χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το 22χρονο μοντέλο Neelam Gill, η οποία φορούσε μία άκρως αποκαλυπτική και τολμηρή για την περίσταση τουαλέτα, που άφηνε ακάλυπτα την πλάτη, τα πόδια, αλλά και μέρος των... οπισθίων της

Ο Κάρολος έδειξε τόσο εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση της, που την ώρα της τυπικής συνομιλίας τους, δεν δίστασε να κάνει και πιο προσωπικά σχόλια: "Θα πρέπει να διατηρήσεις τις καμπύλες σου", είπε στην 22χρονη, ενώ άγγιξε το χέρι της, σπάζοντας το πρωτόκολλο.

Η Neelam αποκάλυψε στα βρετανικά ΜΜΕ ότι είχε συναντηθεί με τον Κάρολο σε εκδήλωση του British Asian Trust και ότι εκείνος θυμόταν ότι τότε ήταν ντυμένη στα κόκκινα.

Για την ιστορία, το επίμαχο φόρεμα είναι της σχεδιάστριας Kristin Aadnevik και δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν ότι σύντομα θα ξεπουλήσει και η αγορά θα γεμίσει από απομιμήσεις του...

ADVERTISING

SHARE: