Βίντεο σοκ: Η στιγμή της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών στο Ντάλας

default image

Καρέ καρέ καταγράφηκε από τις κάμερες η επίθεση των ελεύθερων σκοπευτών σε βάρος 11 αστυνομικών στο Ντάλας. Στους πέντε οι νεκροί και στους έξι οι τραυματίες. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σοκαριστικά τα βίντεο από την στιγμή της επίθεσης σε βάρος των αστυνομικών στο Ντάλας. Τους πέντε έφτασαν οι νεκροί και τους έξι οι τραυματίες από τα πυρά ελεύθερων σκοπευτών, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί δέχτηκαν τους πυροβολισμούς στη διάρκεια διαδήλωσης κατά του δεύτερου περιστατικού άσκησης θανατηφόρας βίας κατά Αφροαμερικανού, μέσα σε 48 ώρες.

Ο Ντέιβιντ Μπράουν, αρχηγός της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι δύο ελεύθεροι σκοπευτές πυροβόλησαν έντεκα αστυνομικούς, σκοτώνοντας τέσσερις από αυτούς. Στη συνέχεια, ανάρτηση της τοπικής αστυνομίας στο Twitter ανέφερε ότι κι ένας τέταρτος αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του. Τουλάχιστον ένας ακόμη αστυνομικός βρίσκεται στο χειρουργείο.

Ο ύποπτος που είχε εντοπιστεί σε γκαράζ στο κέντρο του Ντάλας διαπραγματεύεται με τις αρχές, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ενώ ακόμη τρεις άνδρες ανακρίνονται.

Προηγήθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις ομάδες των ειδικών δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, ενώ δίπλα του εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα