Βίντεο: Υπάλληλοι αεροδρομίου πετούν με μανία αποσκευές επιβατών - Τέθηκαν άμεσα σε αναστολή

Οι τσαντισμένοι υπάλληλοι
Οι τσαντισμένοι υπάλληλοι TIKTOK / PRINTSCREEN

Υπάλληλοι αεροδρομίου της Μελβούρνης βιντεοσκοπήθηκαν να εκσφενδονίζουν με οργή τσάντες και βαλίτσες. Οι υπάλληλοι τέθηκαν σε αναστολή, εν αναμονή της έρευνας.

Υπάλληλοι αεροδρομίου βιντεοσκοπήθηκαν να πετούν με δύναμη αποσκευές στον μεταφορικό ιμάντα στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης.

Οι τρεις άνδρες είναι υπάλληλοι της Qantas Swissport, η οποία λέει ότι διεξάγει «επείγουσα έρευνα» για το περιστατικό. Οι υπάλληλοι τέθηκαν σε αναστολή, εν αναμονή της έρευνας.

ADVERTISING

Το βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, που φέρεται να κινηματογραφήθηκε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, δείχνει τους χειριστές αποσκευών να πετούν με δύναμη τις αποσκευές σε έναν μεταφορικό ιμάντα και να εκσφενδονίζουν μια τσάντα τόσο δυνατά που πέφτει εκτός ιμάντα.

Οι τρεις άνδρες ξεφορτώνουν ένα κοντέινερ αποσκευών με το σήμα της Qantas. Φαίνονται να χαμογελούν καθώς ρίχνουν τις αποσκευές στον μεταφορικό ιμάντα.

Οι άνδρες είναι υπάλληλοι της Qantas Swissport, την οποία η Qantas χρησιμοποιεί για να παρέχει «υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης» στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης.

«Η συμπεριφορά σε αυτό το βίντεο είναι ξεκάθαρα απαράδεκτη και ο συνεργάτης εδάφους μας διεξάγει επείγουσα έρευνα», δήλωσε εκπρόσωπος της Qantas στον Guardian.

Ένας εκπρόσωπος της Swissport δήλωσε: «Η Swissport εκπαιδεύει το προσωπικό για να χειρίζεται τα υπάρχοντα των πελατών με προσοχή και επιμέλεια. Οι ενέργειες του προσωπικού στο βίντεο φαίνεται να έχουν παραβιάσει αυτά τα πρότυπα επιπέδου εξυπηρέτησης. Ως αποτέλεσμα, το εν λόγω προσωπικό τέθηκε σε αναστολή, εν αναμονή της επείγουσας έρευνας».

Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αερομεταφορές, Αυστραλία
SHARE:

24Media Network