Βίντεο: Υπάλληλος αεροδρομίου “ξαλαφρώνει” βαλίτσα την ώρα που φορτώνει αεροπλάνο

Βίντεο: Υπάλληλος αεροδρομίου “ξαλαφρώνει” βαλίτσα την ώρα που φορτώνει αεροπλάνο
Υπάλληλος αεροδρομίου "ξαλαφρώνει" βαλίτσα την ώρα που φορτώνει αεροπλάνο

Ο υπάλληλος φαίνεται να "βάζει χέρι" στην βαλίτσα, να ψάχνει, να βγάζει ένα ηχείο και να το κρύβει στο παντελόνι του. Είχε πιάσει δουλειά τρεις μέρες νωρίτερα.

Τη στιγμή που ένας υπάλληλος αεροδρομίου, υπεύθυνος για την φόρτωση και την εκφόρτωση των αποσκευών, “βάζει χέρι” και “ξαλαφρώνει” μια βαλίτσα, καταγράφει βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο, που καταγράφηκε από επιβάτη πτήσης στο αεροδρόμιο της Ίμπιζα, στην Ισπανία το πρωί της Παρασκευής και δημοσιεύτηκε από την τοπική εφημερίδα Diario de Ibiza, φαίνεται ο εν λόγω υπάλληλος να ανοίγει μια από τις πολλές βαλίτσες, που βρίσκονται μπροστά του και τις οποίες φορτώνει στο αεροπλάνο. Βάζει το χέρι του μέσα, ψάχνει και βρίσκει ένα ηχείο. Το βάζει στην τσέπη του παντελονιού του και κλείνει το φερμουάρ.

Ο επιβάτης που απαθανάτισε το περιστατικό ενημέρωσε τις αρχές του αεροδρομίου, με τον υπάλληλο να ομολογεί στην αστυνομία και να επιστρέφει το ηχείο στον ιδιοκτήτη του, έναν έφηβο, ο οποίος το είχε πάρει ως δώρο για τα γενέθλιά του από την μητέρα του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε πιάσει δουλειά πριν από τρεις μέρες, εκτιμάται ότι απολύθηκε και θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα