Βρείτε το πρόβλημα σε αυτό το καρέ του Τραμπ με τους ασκούμενούς του

Βρείτε το πρόβλημα σε αυτό το καρέ του Τραμπ με τους ασκούμενούς του
SHEALAH CRAIGHEAD

Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε μία φωτογραφία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με την νέα φουρνιά ασκούμενων, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου

Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε μία φωτογραφία του αμερικανού Προέδρου με τους ασκούμενους του εαρινού εξαμήνου, οι οποίοι πρόσφατα έλαβαν τις θέσεις τους.

Ο Τραμπ ποζάρει στο κέντρο της ομάδας των ασκούμενων για μία φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο λόγος; Από τους 100 περίπου ασκούμενους που επελέχθησαν από τον Λευκό Οίκο, μόνο οι δύο είναι έγχρωμοι με την πλειοψηφία των υπουλοίπων να αποτελείται από λευκούς άνδρες.

Και μπορεί τα τρία πέμπτα των αμερικανών πολιτών να είναι λευκοί, μη λατινικής καταγωγής, όμως στην συγκεκριμένη φωτογραφία το ποσοστό ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Δεν ήταν λίγοι, βέβαια, εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν συγκρίσεις με την περίοδο Τραμπ.

Όπως βέβαια πολλοί χρήστες των Social Media διευκρίνισαν, είναι πολύ πιθανό η κατάσταση, όπως παρουσιάζεται στην φωτογραφία να μην αποτελεί επιλογή των στελεχών του Λευκού Οίκου, αλλά να μην υπήρξε εκδήλωση ενδιαφέροντος από μέλη άλλων κοινοτήτων.

Αυτό, αν ισχύει, δεν είναι άσχετο, φυσικά, από την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ και την ευρύτερη στρατηγική που ο ίδιος και τα στελέχη του έχουν χαράξει από την προεκλογική ακόμη εκστρατεία του.

Σε κάθε περίπτωση, είτε λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από άλλες κοινότητες πλην τον λευκών αγγλοσαξόνων, είτε λόγο επιλογής των στελεχών του Λευκού Οίκου, η απουσία διαφορετικότητας στην συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών του αμερικανού Προέδρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ

ADVERTISING

SHARE: