Βρετανία: “Σοβαρό συμβάν” στο Λέστερ αντιμετωπίζει η αστυνομία

Βρετανία: “Σοβαρό συμβάν” στο Λέστερ αντιμετωπίζει η αστυνομία
DAMIAN PEDGE

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν μεγάλη πυρκαγιά στο σημείο της έκρηξης - Το περιστατικό συνέβη σε διώροφο κτίριο, το οποίο, σύμφωνα με αστυνομικό εκπρόσωπο έχει καταρρεύσει

Η βρετανική αστυνομία εκλήθη για να επέμβει σε “σοβαρό συμβάν” στην πόλη του Λέστερ και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή, μετά από ισχυρή έκρηξη.

Τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν μαρτυρίες για ήχο από έκρηξη και βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει πυρκαγιά σε κτίριο περιοχής με κατοικίες.

Εκπρόσωπος των συνεργείων διάσωσης ανέφερε ότι έξι οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και τα κλιμάκια θα προχωρήσουν σε επιχείρηση ανεύρεσης και διάσωσης. Δεν έχει γίνει, μέχρι στιγμής, γνωστή η αιτία της έκρηξης, ούτε και αν υπάρχουν τραυματίες ή εγκλωβισμένοι.

Το περιστατικό συνέβη σε διώροφο κτίριο, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομικό εκπρόσωπο έχει καταρρεύσει. Στο ισόγειο υπήρχε ένα κατάστημα που την ώρα της έκρηξης ήταν ανοιχτό.

Όπως δήλωσε στον Guardian κάτοικος της περιοχής “ακούστηκε μία έκρηξη και τραντάχτηκε όλο το σπίτι. Αν δεν ήταν η έκρηξη θα πίστευα ότι γινόταν σεισμός. Η φωτιά φαίνεται να είναι υπό έλεγχο όμως βγαίνει πολύς καπνός. Το μαγαζί ήταν ανοιχτό και θα είναι θαύμα αν βγει κάποιος ζωντανός”.

Φωτογραφία: DAMIAN PEDGE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα